Ero Älypuhelin ja BlackberryÄlypuhelin vs Blackberry

Älypuhelimet ovat alkaneet saada enemmän markkinaosuuttaan verrattuna perinteisiin matkapuhelimiin. Tämä johtuu heidän kehittyneempiä ominaisuuksia, että et löydä tavanomaisia ​​puhelinlinjoja. Sen lisäksi perustoiminnot matkapuhelimen kuten kutsuvan ja tekstiviestit, älypuhelimet myös lisätä toiminnallisuuksia PDA yhdessä sähköpostin käsittelyyn, muistiinpanojen tekeminen, ja paljon muuta. Blackberry on tuotenimi kokoelma älypuhelimet Research in Motion tai yleisesti tunnettu RIM.

RIM kehittää omaa käyttöjärjestelmää voidaan käyttää kaikissa niiden karhunvatukka. Näin ne voivat luoda optimoida ohjelmistojen ja laitteistojen toisiinsa. Toisaalta useimmat muut älypuhelimet käyttävät eri käyttöjärjestelmiä; suosituimman hetkellä ovat Microsoftin 's Windows Mobile ja Google' s Android. Nämä käyttöjärjestelmät ovat etu suurempi käytettävyyttä niin paljon ohjelmoijat kuten siitä, että on 's laaja yleisö heidän tuote.

Suurin etu, että Blackberry on yli muut älypuhelimet on ylivoimainen sähköpostin jakelujärjestelmä, että RIM on otettava käyttöön. Se on varustettu todellinen push ominaisuus, jossa sähköpostipalvelin olisi 'push' sähköpostin matkapuhelimeen heti kun se saapuu palvelimelle. Muut älypuhelimet hyödyntää pseudo tarjontatekniikka kyselemällä palvelimelta uudet viestit aina silloin tällöin tarkistaa, jos uusi viesti on läsnä. Sähköposti käsittely on ensisijainen tekijä, miksi useimmat suuret yritykset tarjoavat karhunvatukka työntekijöilleen.

Käytettäessä karhunvatukka käyttäjä veloitetaan lisämaksu data suunnitelma, joka on syrjään perus matkapuhelimitse. Suunnitelma on varsin rajallinen suurin kaistanleveys korkki, joka on määrätty ja korkki on käyttää riippumatta siitä, käytetäänkö puhelinverkkoon tai WiFi kuormittajat. Muut älypuhelimet ei ole tätä tietoa suunnitelman maksu ja käyttäjiä ei estetä korkilla Internetin selailuun. Niille, jotka ovat rajoittamaton internetin selaaminen sisältyvät matkapuhelimeensa, se 's aivan kuten kaapeli laajakaista kotona.

Yhteenveto:1. älypuhelin on laite, joka on enemmän kuin kannettava tietokone yhdistettynä kännykkä kun karhunvatukka on eräänlainen älypuhelimeen RIM

2. Blackberries on omat erilliset käyttöjärjestelmä taas muut älypuhelimet suorittaa erilaisia ​​muita käyttöjärjestelmiä

3. Blackberries on ylivoimainen sähköpostin jakelujärjestelmä verrattuna muihin älypuhelimiin