Ero Ubuntu ja LinuxUbuntu vs. Linux

Oletko Windows tai MAC henkilö?

Tämä kysymys on usein kysytty kesken henkilökohtaisen tietokoneen käyttäjille. Molemmat ovat valtavan suosittu käyttöjärjestelmät (OS), mutta totta Asiantuntijat tuntevat muita järjestelmiä, tai ainakin ottaa muiden järjestelmien huomioon. Linux on vähemmän tunnettu käyttöjärjestelmä, mutta silti uhkaa Windows ja MAC valmistajat, lähinnä koska ne ovat ilmaisia.

Linux on todella yleisnimi, jota käytetään viittaamaan Unix-käyttöjärjestelmiä. On kuitenkin selvä, koska sen käytöstä 'Linux Kernel', joka oli peräisin Linus Torvalds vuonna 1991. Linux on tärkein esimerkki 'avoimen lähdekoodin'. Ohjelmointi tai lähdekoodi on vapaasti käyttää, muokata ja jakaa.

Linux-järjestelmät voidaan asentaa eri tietokonelaitteet, kuten älypuhelimet, kannettavat tietokoneet, PDA, ja niin edelleen. Käyttö Linux on hyvin yleistä palvelimissa. On jopa todettu, että vuonna 2008 vähintään 60 prosenttia web-palvelimia maailmanlaajuisesti ajettiin Linux-käyttöjärjestelmissä. Vaikka Linux ei välttämättä vastaa suosio MAC ja Windows työpöydän markkinoilla, Linux on kasvanut tasaisesti suosiotaan alueella. Syynä lisääntyvä tietoisuus Linux käyttöjärjestelmiä henkilökohtaisen tietojenkäsittelyn käyttöön, johtuu pääasiassa Ubuntu jakelun.

Ubuntu perustuu Linux, projekti aloitettiin Etelä-Afrikkalainen, Mark Shuttleworth. Se on itse asiassa vain yksi Linux, tai 'distros yhdessä Fedora, Suse, Mandriva ja Debian. Tähän mennessä se on ehkä suosituin, koska väitettiin olevan eniten käytetty tyyppi Linux OS työpöydän asennukset. nimi 'Ubuntu' oli peräisin Afrikkalainen ideologia, joka tarkoittaa 'Humanity muita kohtaan'. Ubuntu tarjoaa käyttäjäystävällinen ja vakaa käyttöjärjestelmä, joka on suunnattu keskimääräinen tietokoneen käyttäjä. Siinä on yksinkertaisuus, ja asennuksen helppous samoin.

Linux oli jo ollut olemassa jo jonkin aikaa, jolloin Ubuntu ilmoitettiin vuonna 2004. vastaanotto Ubuntu uutena distro oli kuin mikään muu ennen. Paljon käyttäjiä ja kehittäjiä otti kiinnostusta siihen, ja että erittäin hyvä ottaa pois, se on tullut suosituin työpöydän jakelu Linux. Tämä suosio jopa tehosti parantaminen ja kehittäminen on tullut erittäin kovaa kilpailija suljettujen järjestelmien markkinoilla tänään. Johtuen rahoitukseen erittäin varakas Ubuntu antajan, projekti alkoi oikealla tavalla, ja seurattiin vielä paremmin tavalla. Ubuntu-CD todella kuljetetaan ilmaiseksi kiinnostuneille käyttäjille, ja tämä on luultavasti yksi niistä asioista, jotka nostivat sen näkyvyyttä.Yhteenveto:

1. Linux on geneerinen termi, joka viittaa Unix-käyttöjärjestelmiä, ja se on eri jakaumien; Ubuntu on vain yksi niistä.

2. Linux alkoi vuonna 1991, kun taas Ubuntu lähti vuonna 2004.

3. Aluksi Linux käyttö oli hallitseva palvelimissa, ja se oli julkaisee Ubuntu joka teki paljon ihmisiä kannattaa käyttää Linux-järjestelmän tietokoneestaan.

4. Linux perustuu Linux Kernel, joka on kirjoittanut Linus Torvalds. Ubuntu, toisaalta, perustuu Linux-järjestelmän, ja tämä projekti aloitettiin monimiljonääri nimeltä Mark Shuttleworth.