Ero MySpace ja BeboMySpace vs Bebo

Internetistä on tullut enemmän sosiaalinen kuin koskaan. Syntyminen sosiaalisen verkostoitumisen, yhä useammat ihmiset löytävät tiensä verkkoon lähettää, ja pitää lähetetty, uusien sosiaalisten tapahtumien '' joko perheen, ystävien ja / tai yhteisön ryhmien.

Lukuisia erilaisia ​​sosiaalisen verkostoitumisen sivustoja ovat tulleet ja menneet. Monet heistä tuli onnistunut '' muutaman tuskin tehden. Erityisesti yksi menestyksekkäimmistä sosiaalisen verkostoitumisen sivustoja, jotka koskaan osuma web on MySpace.

MySpace, joka käynnistettiin elokuussa 2003 on tullut vertailuarvo sosiaalisen verkostoitumisen teollisuus. Tuolloin huipussaan, se oli asettanut standardit että monet verkostoitumispalvelut wannabes yrittivät sovittaa tai jäljitellä. Kesäkuussa 2006, MySpace huippuunsa menestystä, on nimetty menestynein ja suosituin verkostoitumispalvelut Yhdysvalloissa. MySpace on myös saatavilla 15 kielellä.

Hämmästyttävää, alkuperä MySpace ollut oikeastaan ​​tarkoitus tulla verkostoitumispalvelut. Aluksi se oli todella tarkoitus tulla online tallennus ja jakaminen verkkosivuilla. Lopulta se teki siirtyminen on online varastointipaikka, verkkoyhteisöpalveluun web kokonaisuus.

Valitettavasti MySpace on nyt vähentynyt tasaisesti. Sen lisäksi hirviö nimeltä Facebook, se on erittäin valtavaan kilpailuun Bebo. Joskus vuonna 2006, Bebo oli ohittanut MySpace, vaikkakin jonkin aikaa, koska käyttäjät hyppäämällä laivan. Tuolloin MySpace kärsi hidas lastaus sivuja ja media, joka todella kääntyi monet ihmiset pois.

'Blog Early, Blogi Usein' on täynnä merkitys on lyhenne Bebo. Se perustettiin kahden vuoden kuluttua käynnistämisestä MySpace (tammikuu 2005) pari, Michael ja Xochi Birch. Maaliskuussa 2008 se osti AOL, 850 miljoonaa dollaria.

Bebo on melko samanlainen kuin MySpace ja muut sosiaalisen verkostoitumisen sivustoja, että asiassa. Kuitenkin monet sanoisivat, että Bebo on suoraviivaisempaa kuin MySpace. Kanssa Bebo, valtava 'Skins' tietokanta tarjotaan. Siksi käyttäjät voivat tehokkaasti muuttaa ulkonäköä heidän henkilökohtaisia ​​sivuja C tämä toisin kuin MySpace menetelmää layout ja värin muokkausta, joka perustuu pääasiassa koodausta. Bebo voit myös on mahdollisuus suunnitella oman sivun.Vaikka vielä jäljessä MySpace Yhdysvalloissa, se on hyvin suosittu monilla Euroopan alueilla, erityisesti Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Yhteenveto:

1. MySpace käynnistettiin aikaisemmin Bebo. Se oli edessä lähes kahden vuoden ajan.

2. MySpace ei ole alun perin tarkoitus tulla saitin, vaikka Bebo oli tarkoituksellisesti luotu tullut sosiaalinen verkkoyhteisö.

3. MySpace on suosittu Yhdysvalloissa, kun taas Bebo tekee paremmin Euroopan alueilla, kuten Yhdistyneessä kuningaskunnassa.