Ero Laptop ja muistikirjaLaptop vs muistikirja

Koska kynnyksellä kannettava tietokone, on ollut monia uusia termejä, joita käytettiin tunnistamaan tiettyjä tuotteita. Näistä termit ovat 'laptop' ja 'notebook.' Kannettava monikerin luotiin korostaa, että tietokone sopii ja voi käyttää sylissä. Koska tekniikka kehittynyt edelleen, oli mahdollista luoda tehokkaampi ja pienempiä kannettavia tietokoneita. Muistikirja on edelleen kannettava tietokone, mutta se keskittyy enemmän siirrettävyyden sijasta voimaa.

Ne ovat usein paljon ohuempi kuin tyypillinen kannettavia tietokoneita ja painavat paljon vähemmän. Nämä ovat myös hieman pienempi kooltaan sopivasti pienempiä näyttöjä, jotta laite vieläkin enemmän kannettavia. Vaikka kannettavat tietokoneet eivät täsmää valtaa tyypillisen kannettavan, se on usein riittää yleisimpiä tehtäviä, kuten tekstinkäsittely ja tietojen varastointiin. Akku vie suurimman osan painosta kuin akku on varsin tärkeä.

Nykyään on olemassa monia muita kannettavia tietokoneita. Siellä 's kassa, joten nimeksi, koska se on niin paljon valtaa kuin pöytätietokoneen, siellä' s myös netbook, joka on pienin ja heikoin kaikista; ja vielä on kannettava. Notebook tarjoaa erinomaisen yhdistelmän tehoa ja siirrettävyys. Se on tarpeeksi tehokas monia tehtäviä ja on iso näyttö, mutta se 's ei ole liian suuri ja tilaa vieviä kuljettaa mukana.Kun kaikki tämä sanoi, kannettava on edelleen eräänlainen laptop. Joten olet vielä saada kannettava tietokone, jos saat kannettavan. Valitsemalla välillä kannettavan ja muunlaisia ​​kannettavat tietokoneet, sinun pitäisi ottaa huomioon tarpeesi ja jopa fyysiset ominaisuudet. Jos sinulla on isot kädet tai huono näkö, netbook ei olisi mukava käyttää. Toisaalta, jos 'd kuljettaa kannettavan noin paljon, te' d olla tunne paino kassa hyvin usein. Tässä skenaariossa kannettavan olisi paras vaihtoehto.

Yhteenveto:

1. kannettava on eräänlainen laptop.