Ero SAX ja DOMSAX vs. DOM

Sax (tunnetaan myös nimellä SAX) on sarjamuotoinen pääsy parseri API XML (joka on API, joka hankkii tietoja, ja analysoi tekstin kyseiseltä asiakirja luodaan dynaamisesti web-sivuja, tai verkkosivuja vuorovaikutteisen sisällön). Se toimii yksi suosituimmista vaihtoehtoja Document Object Model (tunnetaan myös DOM).

DOM on sopimus, joka on täysin riippumaton tietyn kielen. Se on sopimus, joka on yhteensopiva eri alustoilla. Sitä käytetään edustamaan ja vuorovaikutuksessa esineitä HTML, XML, ja XHTML asiakirjoja. Sisällä syntaksi kielen DOM käyttää, monia näkökohtia DOM voidaan käsitellä ja manipuloida.

SAX jäsennin toimii niin sanottu virtana jäsennin (joka tarkoittaa se saa ja analysoi tekstiä on streaming paikaltaan). Se sisältää tapahtuman ajetaan API (joka on API, joka on riippuvainen tapahtumista, jotka tapahtuvat tietyssä ympäristössä). Käyttäjällä on säädin määritellä määrän soittopyyntö menetelmiä (eli menetelmiä jäljittää takaisin lähteen pyydetyt tiedot). Näitä menetelmiä kutsutaan kun tapahtumat tapahtua teko jäsentämiseen. On olemassa neljä pääasiallista tapahtumia, jotka voivat esiintyä jäsentämiseen: XML Test solmuja, XML Element solmuja, XML käsittelyohjeet, ja XML kommentit. Kun nämä XML piirteitä havaitaan, tapahtumia laittaa pelata. Tapahtumat myös silloin, kun nämä ominaisuudet ovat saavuttaneet loppuun. Sinänsä SAX on yksisuuntainen (tarkoittaen liikkuu yhteen suuntaan), ja tiedot, jotka jäsennetään aikaisemmin ei voida lukea uudelleen käynnistämättä jäsennys operaatio takaisin ylös.

DOM on paras laittaa peliin sovelluksiin, joissa asiakirja on toistuvasti käsiksi, tai jos asiakirja sattuu olemaan pois sen sekvenssin järjestyksessä. Jos hakemus on tiukasti järjestyksessä, ja yhden pass (joka tarkoittaa sitä ei voi käyttää ilman aloittamassa jäsennys jälleen järjestystä), sitten SAX tulee pelata. Useimmat selaimet eivät käytä DOM varten tekee HTML-asiakirjoja. Kuitenkin DOM on välttämättömyys JavaScript skriptejä, jotka haluavat dynaamisesti analysoida tai muuttaa mitään liittyvät web-sivulle. Pohjimmiltaan DOM on tapa, jolla JavaScript voi visualisoida HTML-sivun ja selain tilaan, jossa se sisältyy (eli tutkimalla sen ympäristö).Yhteenveto:

1. SAX on sarjamuotoinen pääsy jäsennin API dynaamisten web-sivuja; DOM on sopimukseen ilman kieltä tai riippuvuutta kieli.