Ero Samsung Galaxy S 4G ja Samsung Galaxy SSamsung Galaxy S 4G vs. Samsung Galaxy S

Huolimatta ei-4G yhteensopiva, T-Mobile meni eteenpäin ja puhuttu niiden HSPA + verkon 4G. Galaxy S 4G on vain yksi versio Galaxy S puhelin, joka on tarkoitettu toimimaan T-Mobile 'verkkoon. Suurin ero Galaxy S 4G ja alkuperäinen Galaxy S on verkkotekniikka. Galaxy S 4G on HSPA + yhteensopiva kun Galaxy S isn 't; se on vain HSPA pystyy.

Being HSPA + pystyy tarkoittaa, että Galaxy S 4G on myös nopeampi kuin HSPA pystyy Galaxy S. Entinen on päässyt jopa 21Mbps ladattavia ja 5. 7Mbps latausten kun taas jälkimmäinen on vain pystyy saavuttamaan jopa 7. 2Mbps ja 5. 7Mbps vastaavasti. Kuten aina, nopeudet voidaan saavuttaa vain, jos asianmukaiseen verkkoon. Jos olet ulkopuolella HSPA + kattavuutta, sinun olisi rajoitettu pienemmillä nopeuksilla.

Toinen ero kahden puhelimissa on muistin määrää, että kukin on. Vaikka Galaxy S oli jopa 16 Gt muistia, Galaxy S 4G on vain 1 Gt ROM sovellusten ja nojautuu microSD-muistikortti lisää tallennustilaa. Väheneminen muistissa oli todennäköisesti tehty pitämään kustannukset luurin alas.

Lopuksi vanhempi Galaxy S alusten clair, vanhempi versio Android. Toisaalta, Galaxy S 4G aluksia Froyo. Molemmat ovat päivitettävissä Gingerbread, vaikka. Joten kun päivitetty uusimpaan versioon Android, kaksi puhelimet ovat lähes samat.Sen lisäksi edellä mainitut kaksi puhelimet ovat lähes identtiset. Molemmilla on sama touch pystyy 4-tuuman näyttö, joka on suojattu Gorilla lasia. Molemmat puhelimet ovat myös virtansa saman 1GHz Hummingbird prosessori 512 Mt muistia sama suorituskyky. Molemmat laitteet on myös sama 5 megapikselin ensisijainen kamera, joka pystyy tallentamaan 720p ja VGA toissijainen kamera.

Yhteenveto:

1. Galaxy S 4G on HSPA + pystyy taas Galaxy S isn 't.
2. Galaxy S 4G voi olla nopeampi kuin Galaxy S.
3. Galaxy S on enemmän muistia kuin Galaxy S 4G.