Ero DTS ja SSISDTS vs SSIS

Data Transformation Services (tunnetaan myös DTS) oli edeltäjä SSIS järjestelmään. Se on joukko esineitä käyttäen ETS väline (mikä tarkoittaa työkalu, otteet, muuntaa ja kuormien tiedot tietokantaan varastoinnin) jotta saadaan, muuttaa ja lataa tämän tiedon ja / tai tietokannasta.

SQL Server Integration Services (tunnetaan myös nimellä SSIS) on ETL työkalu, Microsoft antaa sen käyttäjille, jotta poimia tietoja eri lähteistä. Sen jälkeen muuntaa mainitun datan vaatimusten mukaisesti yksittäisten yritysten ja lataa sen tuohon tiettyyn kohteeseen (siis ETL).

DTS oli alkuperäinen osa Microsoft SQL Server 2000, ja sen alusta lähtien, on aina käytetty SQL Server-tietokannat. Vaikka se oli kiinteä osa palvelimen, DTS myös helposti käyttää itsenäisesti Microsoftin palvelin-, yhdessä muiden tietokantojen. Se pystyy transformoivan ja lastaus tietoja erillisistä lähteistä, käyttää OLE DB, ODBC tai tiedostoja määritetty vain teksti, mihin tahansa tietokantaan, joka tukee niitä.

SSIS on osa Microsoft SQL Server 2005 Sellaisenaan, SSIS ei vaadi erillistä asennusta. Sitä voidaan käyttää mihin tahansa, jonka avulla käyttäjä voi kommunikoida aktiivisen yhteyden. Se sisältää graafisia työkaluja ja ohjattuja, jotta voidaan rakentaa ja debug paketteja, kaikki tehtävät, joita käytetään suorittamaan työnkulun toimintoja useita erilaisia ​​toimintoja (kuten FTP toiminnot), suorita SQL-tai lähettää sähköpostia. On myös tietolähteitä, joita käytetään poimia ja kuormitukset, sekä muutoksia, jotka käytetään puhdasta, aggregaatti, yhdistää, ja kopioida tietoja.DTS paketit toteutetaan, kun tietojen muutetaan käyttäen DTS. Näitä voidaan tallentaa suoraan SQL Server, tai ne voidaan tallentaa COM-tiedostoja (kutsutaan myös Microsoft Repository). Osana vuoden 2000 version SQL Server, ohjelmoijat saivat säästää paketteja Visual Basic kielen tiedosto C paitsi tietenkin, he löysivät toinen kieli tiedosto enemmän riittävästi. Kun tallennettu VB tiedosto, paketti on käsikirjoittivat luomiseksi esineitä ja komponenttien esineitä löytyy pakettiin.

Yhteenveto:

1. DTS on joukko esineitä käyttäen ETS työkalu purkaa, muuttaa, ja lataa tietoja tai tietokannasta; SSIS on ETL työkalu, jonka Microsoft ylimääräistä tietoa eri lähteistä.