Ero Intel Mobile Processor Core i7 ja Core i7 Extreme EditionIntel Mobile Processor Core i7 vs Core i7 Extreme Edition

Core i7 kokoonpanolla prosessorit Intelin tunnetaan jo hyvin olevan erittäin nopea. Silti Intel julkaisee prosessorit äärimmäisen suorituskyvyn. Näitä kutsutaan Core i7 Extreme Edition. Merkittävin ero tavallisen Core i7 ja Core i7 Extreme Edition on lukitsematon kerroin. Kertoja liittyy suoraan todellisen nopeuden että prosessori toimii. Koska ulkoisen kellon 133 MHz, The 990X (Extreme Edition) on kertojan 26, mikä johtaa todellinen nopeus 3. 47Ghz. Useimmille prosessorit, kertojan lukitaan tiettyyn arvoon estää käyttäjiä peukalointi kanssa. Vuonna Core i7 Extreme Edition, lukitsematon kerroin sopii hienosti overclocking. Kun esimerkiksi edellä, muuttamalla kertoimen 27 tekisi prosessori toimii lähes 3. 6GHz. Asianmukaista hoitoa tulee noudattaa overclocking prosessori, sillä käytäntö voi helposti tuhota laitteistoa.

Toinen merkittävä ero näiden kahden välillä on hinta. Uusin Core i7 Extreme Edition-prosessori aina vaatii $ 999 hintalappu. Tästä määrästä, useimmat ihmiset voivat jo rakentaa täydellinen tietokone, ehkä jopa kaksi. Jos hinta on tekijä valittaessa tai rakentaa tietokone, tavallinen Core i7 voi maksaa satoja dollareita vähemmän on vain vähäinen suorituskyvyn heikentyminen.

Lopuksi Core i7 Extreme Edition prosessoreita on korkeampi QPI nopeudella kuin tavalliset Core i7 arvostetaan 6. 4GT / s ja 4. 8Gt / s vastaavasti. QPI tai QuickPath Interconnect, on Intelin 's teknologiaa, joka korvaa FSB (Front Side Bus) ja periaatteessa yhdistää prosessorin emolevyn piirisarja. Mitä suurempi siirtonopeus Core i7 Extreme Edition tarkoittaa, että se on vähemmän todennäköisesti pullonkaula jalostajana suorituskyky paranee. Tämä on erittäin tärkeää, koska muisti asuu emolevyn sekä muut tiedot, jotka sisältävät laitteet, kuten kiintolevyt ja muut oheislaitteet.Voit kääri se, Core i7 Extreme Edition prosessorit ovat parasta, että voit saada pöytätietokoneen. Vaikka suorituskyky kasvaa tavallisesta Core i7 ei ole kovin merkittävä, hyppy hinta on valtava. Joten valitsemalla Core i7 Extreme Edition ei oikeastaan ​​rationaalinen ellet ole rahaa polttaa.

Yhteenveto:

1. Extreme Edition Core i7 on lukitsematon kerroin taas tavallisen Core i7 doesnt 't.
2. Extreme Edition Core i7 kustannuksia merkittävästi enemmän kuin tavallinen Core i7.