Ero Differential ja lisäävä varmuuskopioDifferential vs lisäävä varmuuskopio

On tärkeää ymmärtää, mitä tarkoitetaan Sekä differentiaalivarmistus ja lisäävä varmuuskopio, ennen keskustella niiden etuja ja haittoja. Kuten nimi ehdottaa, molemmat menetelmät ovat keinoja, joilla tietokone varmuuskopioi data järkevällä tavalla. Vuonna varmuuskopioiden, molemmat näistä tavoista säästää aikaa ja levytilaa, joka on erittäin tärkeää. Mitä erottuu lisäävä varmuuskopio ominaisuus on, että vain tiedostot, jotka on muutettu varmuuskopioidaan, mikä säästää aikaa ja levytilaa. Kokonaistulos miten tiedot varmuuskopioidaan ja hyödyllisyyttä menetelmä voi vaihdella tietokannan kokoa.

Kuten on todettu, on tärkeää varmistaa, että ainoastaan ​​tiedot, jotka on muutettu varmuuskopioidaan vuoksi nopeuden ja määrän tietokoneen resursseja tarvitaan. Differential ja osittaisia ​​varmuuskopioita ovat kaksi eri keinoja, joilla data voidaan varmuuskopioida. Jos haluat varmuuskopioida tiedot, molemmat menetelmät luottaa käytöstä perus / off attribuuttiin arkiston hieman. Tämä on se elementti, joka panee merkille tiedot, jotka on varmuuskopioitu. Tiedosto ominaisuus tietyn tiedoston, kun tarkastetaan pitäisi osoittaa, onko arkisto bitti on tarkistettu tai valitsematta.

Siinä tapauksessa, että arkisto bitti on tarkastettu, tai asettaa, se osoittaa, että tiedosto on varmuuskopioitu. Jos valittu, tai tyhjennetään, se tarkoittaa kyseinen tiedosto ei tarvitse varmuuskopioida. Jos arkisto bitti puututa, käyttöjärjestelmä tarkistaa automaattisesti arkisto bitti tahansa muokatun tiedoston, joita ei ole tarkastettu. Kun täysi varmuuskopiointi suoritetaan, kaikki arkiston bittiä tiedostoja järjestelmään on asetettu 'off' oletusarvoisesti kaikki arkisto bitit on varmuuskopioitu. Tämä tarkoittaa sitä, että onko arkisto bitti tietyn tiedoston oli päälle tai pois päältä, niiden tukena.

erot

Vuonna lisäävä varmuuskopio, vain tiedostot, joiden arkisto bitti asetettu varmuuskopioidaan, jonka jälkeen arkisto bitti on asetettu 'off'. Tämä vaikutus johtaa vain tiedostot, jotka ovat muuttuneet varmuuskopioinnin. Suurin etu lisäävä varmuuskopio on, että se on taloudellisesti avaruudessa ja resurssien käyttö verrattuna ero varmuuskopiointitapa.

Differentiaalinen varmuuskopio toisaalta tulee myös varmuuskopioida valitut datatiedostot joiden arkisto bitti asetettu tai valittu, mutta tämä varmuuskopio menetelmä on erilainen, että se ei ole selvää, tai poista, arkisto bitti. Tämä tarkoittaa, että se tukee uusia tiedostoja ja kaikki muut tiedostot, jotka olivat heidän arkisto bittiä valittu. Tämä tarkoittaa, että kun on tarpeen palauttaa varmuuskopioituja tiedostoja saat kattavan palauttaminen. Palauta varmuuskopioidaan tiedostoja osittaisia ​​varmuuskopioita, toisaalta, vaatisi kaikkien osittaisia ​​varmuuskopioita, jotka on tehty edellisen täyden varmuuskopion.Nopeus varmuuskopiot on myös ratkaiseva ero, koska differentiaalivarmistukset ovat melko nopeasti toisin kuin osittaisia ​​varmuuskopioita, kun ei ole paljon tietoa varmuuskopioinnin. Koska tietokanta kasvaa, nopeus differentiaalivarmistukset vähenee. Osittaisia ​​varmuuskopioita tullut suotavampaa kuin differentiaalivarmistukset käsiteltäessä suuria tietokantoja, sillä vain muuttuneet tiedostot varmuuskopioidaan.

Yhteenveto

Lisäävä varmuuskopio varmuuskopioi ainoastaan ​​tietoja, jotka on heidän arkisto bitti asetettu. Kun varmuuskopiointiin, arkisto bitti on asetettu pois päältä.

Differentiaalivarmistukset tallentaa tiedot, jotka ovat niiden arkisto bitti asetettu ja kun tehdään ei aseta se pois päältä.

Differentiaalivarmistukset ovat nopeampia kuin osittaisia ​​varmuuskopioita pieniä tietokantoja.