Ero Vakavuus ja PriorityVakavuus vs Priority

Me kaikki tiedämme, että vikoja esiintyy todellisessa elämässä ja virtuaalinen elämä samoin. Virtuaalimaailmassa, meillä on virheitä, jotka ovat hyvin vähän ratkaisuja. Joko henkilö, joka teki ohjelman tai komentorivin, joka luo vika voi hävittää tämän ongelman, tai meidän täytyy saada toiselle työkalu luoda kohteita, jotka voivat korjata ongelmat. Täällä aiomme keskustella joitakin tietoja ongelmasta 's vakavuus ja prioriteetti ohjelmassa' s komentoriviltä tai manuaalinen, fyysinen bugeja millään alalla.

ankaruus
Kirjaimellisesti ottaen, jos vika on vakava, meillä on ongelma. 'Vakavuus' voidaan pitää 'toimenpide, kuinka paljon vika on ongelmallinen' tai 'aste vahinko, että vika saattaa aiheuttaa.' Lyhyesti sanottuna, jos vika on erittäin vakava, se aiheuttaa suurempia ongelmia ohjelmassa.

Vakavuus pidetään aina mukaisesti testareita kyseisen sovelluksen. Testaajat ovat aina etsimään uudesta viasta joka kerta kun he kääntää ohjelman niin, ettei loppukäyttäjä saa mitään ongelmia tuotteen. Jos käyttäjä saa tuotteen vakavia virheitä (eli vikoja korkea prioriteetti viiveitä tai GUID ongelmia, jne.), Hän voisi arvostella yrityksen ja ei osta mitään tulevia tuotteita, jotka lopulta aiheuttavat suuri menetys yritykselle.

Vakavuus tahansa vika voidaan luokitella showstopper, huomattavia vikoja, pieniä vika, ja kosmeettisia laskevassa järjestyksessä. Vakavin täällä on merkitty showstopper kun vähintään vaikean on merkinnällä kosmeettinen, enemmän tekemistä ulkoasua ohjelman. Vakavuus on yhteydessä teknistä puolta tahansa ohjelman.prioriteetti
'Priority' tarkoittaa 'kuinka nopeasti tai kuinka täydellisesti vika on poistettu.' Jos ohjelma on virhe, etusijalla on poistamalla tämän vian mahdollisimman pian. Bug tunnistus tapahtuu testaajat joka havaittuaan vian, lähettää sen takaisin kehittäjä, jotta vika voidaan poistaa mahdollisimman nopeasti. Virtuaalinen ohjelmia, yritys voi kehittää betatestauksessa versio saatavilla ilmaiseksi käyttäjille, jotta käyttäjät voivat suoraan ilmoittaa vian jäi testaajien ongelman ratkaisemiseksi alkuperäisen paketin tulevaisuudessa. Prioriteetti vika on sitten päättää ohjelman johtaja tai projektin johtaja.

Lyhyesti, 'prioriteetti' on arvio siitä, miten haitallinen vika on ja kuinka tärkeää on korjata. Olisi vahvistettava ottaen tärkeydestä vaatimuksen. 'Priority' hallitsevat markkinoinnin osa ohjelmaa.

Yhteenveto:

1. 'Vakavuus' on mittauksen ongelmia vika taas 'prioriteetti' on kuinka nopeasti vika on ratkaistu.
2. 'Vakavuus' on kanssa huomioon testaajan kun 'prioriteetti' levitetään pääkäyttäjä 's mukaisesti.
3. 'Vakavuus' liittyy kanssa teknistä puolta ohjelman taas 'prioriteetti' liittyy taloudelliseen puoleen.