Ero Android 3. 0 ja 2 2Android 3. 0 vs Android 2. 2

Android on yksi suosituimmista mobiili käyttöjärjestelmien nykypäivän ja Android Honeycomb 3. 0 ja Froyo 2. 2 ovat kaksi Google 's vanhoissa käyttöjärjestelmissä. Aikana alusta molemmat versiot Android aiheutti suurta tuhoa ja olivat hyvin vastaan ​​asiakkaita kaikkialla maailmassa. Let 's tarkistaa tärkeimmät erot näiden kahden version Google Android OS.

Android 2. 2 on yksi yleinen käyttöjärjestelmistä Googlen esitteli pohjimmiltaan aiemmat älypuhelimet. Android 2. 2 Froyo on integroinut V8 JavaScript-moottori osaksi web-selailun sovellus. Se tukee Advanced Microsoft toiminnallisuutta ja mukana Wi-Fi-hotspot-toiminto. Bluetooth-, hands free äänipuheluita ja tietojen jakaminen oli käytössä. Selain Android 2. 2 tukee animoituja GIF-tiedostoja ja tukee myös Adobe Flash 10.1. Paras osa Android 2. 2 Froyo verrattuna sen edeltäjä on, että se on yhteensopiva Tarkempaa näytöt suuremmilla pikselimäärä.

Honeycomb 3. 0 on täysin uusi käyttöjärjestelmä, joka otettiin käyttöön Googlen pitäen mielessä tabletin käyttäjille. Android tabletteja vähitellen saamassa suuren suosion tuolloin. Android 2. 2 Froyo ei ole ominaisuuksia, kuten Android 2. 3 Gingerbread, mutta kelpasi yhtenä johdanto versioita Android OS. Suurin ero Froyo ja Honeycomb on, että Froyo tukee sekä tablettien ja puhelimet, joissa Honeycomb on suunniteltu vain tabletteja. Vaikka Froyo nähtiin monta tablettia, se kelpasi tukea tablettien kanssa suurempia näyttöjä.

Android 3. 0 optimoitiin yhteensopivaksi hyvä määrä sovelluksia, kuten UI, Gmail, selain, jossa on useita välilehtiä ja uudistettu widgetit. Hunajakenno varmisti, että tabletit eivät tarvitse mitään fyysistä painiketta ja esitteli valintanäppäintä alareunassa näytön. Vaikka näyttö on käännetty, pehmeä avaimet olivat alareunassa. Tämä ominaisuus ei löytynyt Android 2. 2 Froyo.Moniajo on toinen piirre Honeycomb avulla rinnakkain paneelit moniajo. EBook widget Google eBooks sisältyy Honeycomb ja käsittää yli 3 miljoonaa e-kirjoja. Jos sinulla on suosikkiluetteloosi ne voidaan selata käyttämällä widget asetetaan aloitusnäytössä. Voit kääri se, Honeycomb esitteli uuden horisontin tabletin Android ja rakentanut vaiheet Ice Cream Sandwich.

Tärkeimmät erot Android 3. 0 ja 2 2:

Froyo 2. 2 otettiin käyttöön yhtenä geneeristen mobiili käyttöjärjestelmiä Android, kun taas Honeycomb 3. 0 kehitettiin lähinnä tabletin kuluttajille.
Sovellukset Android 3. 0 on suunniteltu optimoimalla suurempi resoluutio näyttöjä, mutta Froyo 2. 2 ei ole.
Honeycomb on tarjolla tabletti optimoitu kirjoja ja 3D siirtyminen, joka ei ole käytettävissä Froyo 2. 2.
Honeycomb avulla yksityinen selaus ja auto-muoto täyttää yhdessä Multitab selaimella, joita ei ole esillä Froyo 2. 2.
Froyo 2. 2 ei ole vieritettävässä homescreen kuten Honeycomb 3. 0.