Ero stlc ja SDLCstlc vs SDLC

SDLC viittaa ohjelmistokehityksen elinkaaren, vaikka STLC viittaa ohjelmistojen testaus elinkaaren. Molemmat sisältävät kuusi vaihetta, joka esittää loogisia eroja niiden välillä. Nämä prosessit verrataan alla yksityiskohtaisesti perusteellisen tarkastelu sekä niiden eroja ja yhtäläisyyksiä.

Yksi vaiheiden että nämä kaksi prosessia läpikäyvät on vaatimusten kerääminen. Kerääminen vaatimuksista tehdään liiketoiminnan analyytikko SLDC jossa kehitystiimi analysoi vaatimukset jo suunnitteluvaiheessa arkkitehtuurin koodauksen oikeisiin mittasuhteisiin. STLC toisaalta käyttää vaatimuksia kerääminen testaus, tarkastelu ja analysointi vaatimukset. Testaus joukkue löytää edellyttämät kuten tyypit testaus välttämätöntä, ja perusteellinen katsaus vaatimuksiin takaa looginen toiminnallinen suhde ominaisuuksia ja moduuleja. Näin varmistetaan, että ongelmia tai puutteita ovat kiinni varhaisessa vaiheessa.

Suunnitteluvaiheessa, SLDC on tekninen arkkitehti, jonka tehtävänä on varmistaa, että korkean tason ja alhaisen malleja ohjelmiston täyttyvät. Liiketoiminta analyytikko tulee myös tänne luoda käyttöliittymän suunnittelu sovelluksen. STLC on testi arkkitehti toimii pääjärjestäjänä tekemässä testaussuunnittelu ja tunnistaminen korkean tason testaus pistettä. Se on tässä vaiheessa, että siellä on yksityiskohtaisesti vaatimuksia.

Sitten tulee koodausta tai kehitysvaihe, jonka SDLC kehitystiimi kahvat. Tässä vaiheessa todellinen kehitys, joka viittaa koodaus tapahtuu ja tämä perustuu suunnitteluun arkkitehtuuriin. Testaus joukkue STLC, toisaalta, sitten saa keskittää energiansa kirjallisesti yksityiskohtaisen testitapauksia.

Neljäs vaihe on testausvaiheessa missä SDLC on todellista testaus kehitetyn koodin. Tässä vaiheessa, yksikkötestaus, Integraatiotestaamisesta ja järjestelmän testaus on tehty. Suorittaa muita tutkimuksia, jotka on tehtävä hoidetaan täällä SLDC. Vuonna STLC on testien ajon liian tässä vaiheessa sekä raportoinnin virheitä, joita löytyy. Myös tämä on vaihe, jossa manuaalinen raportointi, automaatio-, ja testaus suoritetaan, jotta kehittyneet koodi toimii niin kuin pitääkin. Uusintatestausta ja testauksessa tehdään myös tässä vaiheessa. Yleinen toiminta testausvaihe on STLC on saada katsaus testitapaukset ja skenaarioita testin.

Seuraavaksi on sovellus käyttöönottovaiheen jossa SDLC laukeaa sovelluksia, jotka ovat läpäisseet viimeisen 4 vaiheissa. Käyttöönoton tapahtuu tuotantoympäristössä on ihanteellinen ja todellinen loppukäyttäjille. Vuonna STLC, tämä on viimeinen testaus ja toteutusvaiheessa. Testeissä ja loppuraporttia laaditaan.

Viimeinen vaihe on ylläpitovaiheessa joka on jatkuva yksi. Vuonna SLDC, siinä on jälkituotanto ja käyttöönoton tuki ja seurannan parannuksia, koska ne edelleen kehitettävä. STLC toisaalta on tarjolla päivitys ja ylläpito testisuunnitelmia, ja testaus ja tukea testin vaiheiden sekä parannuksia osana kunnossapitoa.Yhteenveto

SLDC ja STLC katso sekä kehittämiseen ja testaamiseen vaiheissa ohjelmistojen

Erot esiintyy kuusi pääkohtaa joissa määritellään koko tuotantoympäristössä, eli vaatimukset kerääminen, koodaus, suunnittelu, testaus käyttöönotto ja ylläpito

Kuusi vaihetta dokumentoitava selkeästi erityiset roolit henkilöiden ja joukkueita koko kehitykseen ja testaukseen prosessi.

On tärkeää huomata, että STLC sisältyy SDLC-, koska testaus on pääasiassa käsitti vuonna sateenvarjon ohjelmistokehityksen