Ero Local ja Global muuttujatPaikallinen vs Global muuttujat

Global muuttujia voidaan käyttää missä tahansa tietokoneohjelmaan. Tämä tarkoittaa sitä, että globaalien muuttujien voidaan käyttää monia toimintoja. Tämä globaali muuttuja voidaan käyttää erilaisissa käyttäjän määrittämän otsikon tiedostoja sekä java paketteja. Maailmanlaajuinen muuttujia voidaan myös muuttaa ohjelmallisesti.

Kun puhutaan paikallisia muuttujia, se on vain paikallinen tietokoneohjelmien tai on paikallinen funktio. Paikallisia muuttujia ei voida käyttää tämän tietyn toiminnon. Elinikä tai laajuus paikallinen muuttuja on vain toimenpiteen aikana tai lohkon taas laajuutta globaali muuttuja on koko ohjelman ajan.

Paikalliset muuttujat ovat vain käytetään tehtävä, jos niistä on ilmoitettu. Lisäksi paikalliset muuttuja on jäljellä vain elinikäinen niin kauan kuin osa tai toiminto on muodissa. Kun ohjelma päättyy, paikallinen muuttuja saa poistettu muistista.

Vaikka muutokset globaali muuttuja voidaan tehdä mistä tahansa, sitä ei voida tehdä paikallisia muuttujia. Jos globaali muuttuja on läsnä suojatun muistin, muutoksia ei voida tehdä globaali muuttuja.On olemassa monia etuja paikallisia muuttujia ja globaaleja muuttujia. Lisäetu paikallisen muuttujan on, että se helpottaa debug ja ylläpitää sovelluksia. Mutta kun kyseessä on globaalien muuttujien, ei voi olla varma, jotka toimivat se muutetaan tai kun muuttuja-arvoja muutetaan. Toisaalta, on paikallisen muuttujan, ei ole mitään jäljittää. Kun kyseessä on paikallisia muuttujia, on olemassa etu, että se tulee vähemmän sivuvaikutuksia verrattuna globaalien muuttujien.

Yhteenveto:

1. Global muuttujia voidaan käyttää missä tahansa tietokoneohjelmaan. Kun puhutaan paikallisia muuttujia, se on vain paikallinen tietokoneohjelmien tai on paikallinen funktio.
2. Tämä globaali muuttuja voidaan käyttää erilaisissa käyttäjän määrittämän otsikon tiedostoja sekä java paketteja. Maailmanlaajuinen muuttujia voidaan myös muuttaa ohjelmallisesti.
3. käyttöikä tai laajuus paikallinen muuttuja on vain toimenpiteen aikana tai lohkon taas laajuutta globaali muuttuja on koko ohjelman ajan.
4. Samalla kun muutoksia globaali muuttuja voidaan tehdä mistä tahansa, sitä ei voida tehdä paikallisia muuttujia.