Ero ISP ja IPISP vs IP

ISP ja IP kaksi termiä käytetään yleisesti puhuttaessa internetyhteydet. Vaikka kaksi voi tuntua melko samanlaisia, ne todella viittaavat melko eri asioita. ISP on lyhenne sanoista Internet Service Provider, joka on yritys, joka tarjoaa Internet-yhteyden sinulle. Vertailun IP on yleisempää termiä käytetään viittaamaan Internet-osoite IP pysyvän internet-protokollan. IP-osoite on yksilöllinen tunniste, jota käytetään tunnistamaan modeemin muuhun maailmaan. IP-osoite on välttämätöntä reitin tietoja ja kotiverkkoon. Reititin sitten lähettää tiedot tietyn tietokoneen kotiverkon.

Jos olet tilannut ISP, heillä on usein sopimuksia, jotka ulottuvat tietyksi ajaksi. Ellet lopettaa sopimus, lisämaksusta, olet juuttunut kanssa ISP kaudella. Tämä voi myös olla totta IP kuten jotkut palveluntarjoajat tarjoavat kiinteän IP jokaiselle tilaajalle. Sitä voidaan muuttaa, mutta jälleen kerran, sinun täytyy maksu niitä. Mutta jos ISP käyttää dynaamista käsitellään, IP on todella vuokrattu lyhyeksi ajaksi. Tyypillisesti 24-48 tuntia. Jos katkeaa pidempään kuin vuokra-aika, IP voidaan ottaa toisen tilaajan ISP. Kun yhteys uudelleen, sinun olisi antanut eri IP ISP.

On myös se, että IP-osoitteet ovat seurauksena IPv4 suunnittelun. Tämän vuoksi, ja yhä useammat ISP, on odotettavissa, että IP-osoitteet hyvin loppuu muutamassa vuodessa. Infrastruktuuri tukemaan parempia IPv6 suunnittelu alkaa jo kasvaa ja ajan kysymys, koko internet olisi siirtynyt uudempia ja tilavampi muotoilu.Vaikka et ole yhteydessä ISP tai Internetissä, voit silti olla IP-osoitteita. Lähiverkot ne samaan tarkoitukseen; on kyky tunnistaa kullekin verkon tietokoneelle. Tämä on tärkeää, että kaikilla verkkoon liittyvää toimintaa, kuten tiedostojen siirrot ja tällainen.

Yhteenveto:

1. ISP on toimittaja Internet-yhteys, kun IP on ainutlaatuinen verkosto tunniste
2. ISP on aina sama, kun taas jotkut tilaajat voivat olla jatkuvasti muuttuva IP
3. IP rajoittuvat samalla internet-palveluntarjoajat eivät