Ero Sound Engineering ja Audio EngineeringÄäni Engineering vs Audio Engineering

Ääni on olennainen osa jokaisen nykyaikaisen multimedian kokemus. Vuodesta musiikkia, TV-ohjelmia, elokuvia, ja jopa pelien on ääni olla täydellinen. Tässä suhteessa kurinalaisuutta tarvitaan käsittelyyn ja luomiseen ääniä, jotka on tarkoitus käyttää näissä tiedotusvälineissä. Termit äänitekniikan ja äänieditoinnista helposti tulee mieleen. Jos haluat tietää, mitä eroa äänitekniikan ja äänitekniikkaa on, ei ole ketään. Sanat kuulostavat ja äänen pohjimmiltaan tarkoittavat samaa asiaa, jolloin molemmat edellä ammatit ovat identtisiä keskenään.

Äänenvahvistus tai äänieditoinnista on erittäin laaja tieteenala, joka voidaan tiivistää muutaman sanan; luomista ja jalostus ääniä tiettyihin tarkoituksiin. Musiikissa, yleinen tavoite on sekoittaa ääniä eri välineiden jotta saavutetaan sopiva taso sekoittamalla ilman erityistä keinoa vastustamaton toiset. Elokuvissa, tehtävänä on eristää merkittäviä ääniä kohtauksia ja poistamaan tarpeetonta melua, joka voi häiritä yleisöä. Animaatioelokuvien ja pelejä, ei yleensä äänilähteen syrjään ääniä. Äänet ovat sitten syntyneet erilaisia ​​tekniikoita ja temppuja jäljitellä tiettyjä ääniä.

Äänitekniikka ja äänieditoinnista ei oikeastaan ​​pidetä oikeina insinöörikoulutukseen kuten vesirakentaminen, koneenrakennus, tai sähkötekniikka; Näin puute rakenne, jota on noudatettava niiden tutkimuksen ja käytännön. Tämä on myös syy, miksi kaksi termiä olemassa sijasta yhden tietyn termin. Muut ehdot, kuten 'mikserin', 'audio teknikko', ja toiset käytetään myös viittaamaan harjoittajat saman kuria. Nämä ehdot syntyi eri teollisuudenaloilla, että ne käsittelevät. Jotkut yritykset voivat viitata asemaa äänitekniikan taas toinen voi kutsuvat sitä äänieditoinnista.Ei todellakaan pitäisi olla mitään epäselvyyttä äänitekniikan ja äänieditoinnista koska ne tarkoittavat samaa asiaa ja ääniteknikko voi toimia audioinsinööri. Termi ääni on tekninen termi, joka kuvaa sähköinen esitys äänen. Vaikka käytät jompaakumpaa, olet silti viittaavat sama asia.

Yhteenveto:

Ääni Engineering ja Audio Engineering tärkein sama asia

Yksi termi tai toinen voi olla edullisia tietyillä aloilla