Ero TCP ja IPTCP vs. IP

Transmission Control Protocol (tunnetaan myös TCP) on keskeinen protokolla Internet Protocol Suite. Se toimii korkeammalla tasolla kuin sen maanmiehensä, Internet Protocol (tunnetaan myös IP). Kaksi suurimmat huolenaiheet TCP ovat kaksi koneilla C verkkoselain ja web-palvelin, esimerkiksi. TCP tarjoaa toimituksen tavuvirrasta ohjelmasta yhdestä tietokoneesta toiseen. TCP on myös valvovien koon, virtauksen ohjaus, määrä tietojenvaihdon ja verkkoliikenteen ruuhkia.

IP on protokolla, jota käytetään tiedonsiirtoon poikki pakettikytkentäisen internetwork (se on siis internetwork jossa kaikki lähetetty data on ryhmitelty yhteen). Kuten TCP, se käyttää myös Internet Protocol Suite. Se on ensisijainen protokolla Internet Layer Internet Protocol Suite. Sen päätehtävä on tuottaa erotettava protokollan datagrammeja (tunnetaan myös pakettien) lähteestä isäntä kohdeisäntään perustuu pelkästään niiden osoitteet. Sellaisenaan, IP määrittelee käsitellään menetelmiä ja rakenteita kapselointi pakettien.

TCP tarjoaa viestintäpalvelut keskitasoa välillä sovellusohjelma ja IP. Mitä tämä tarkoittaa sitä, että kun sovellusohjelma haluaa lähettää iso pala dataa internetin avulla IP sijasta tietojen pilkkomisesta koot, jotka sopivat IP ja käyttämällä sarjaa pyyntöjä IP, ohjelmisto pystyy antavan yhden pyynnön TCP, ja anna tämä protokolla hoitaa yksityiskohtia IP siirron. TCP havaitsee ongelmia, jotka syntyvät IP, pyytää uudelleenlähetystä paketit katosivat, ryhmitellään pakettien järjestys (siten, että ne saatetaan takaisin niiden oikea järjestys), ja auttaa minimoimaan verkon ruuhkautuminen (vähentämiseksi esiintymistä muita ongelmia ruodussa). Kun kaikki tämä on tehty ja asianmukainen kopio tiedoista on koottu, paketti välitetään sovellusohjelmaan.

IP-kapselointi tarkoittaa sitä, että dataa ylemmän kerroksen protokolla kerätään muodossa paketin C tai sanomassa. Ei ole todellista tarvetta piiri setup ennen isäntä lähettää paketteja toiseen koneeseen, johon se ei ole koskaan aiemmin ilmoittanut. Sinänsä IP on protokolla ilman yhteyttä C suorassa toisin puhelintoimintapalvelua jotka edellyttävät setup virtapiirin, jotta jokaisen puhelun läpi. Tämän seurauksena IP-kapselointi, sitä voidaan käyttää yli heterogeenisen verkon (verkon tietokoneiden, joka voi koostua yhteyden työkalut) ratkaisemaan IP-osoitteet datalinkin osoitteita.Yhteenveto:

1. TCP on ydin toimii suhteellisen korkealla tasolla; IP toimii alemmalla tasolla.