Ero LPR ja RAWLPR vs RAW

Kaksi yleistä verkottuminen tietokone protokollat ​​ovat LPR ja RAW protokollia. Sekä LPR ja RAW protokollat ​​ovat mukana verkkotulostus. Käsite verkko tulostus tulostaa asiakirjoista, useat käyttäjät ilman suoraa yhteyttä tai kaapeleiden välillä tietokoneet ja tulostimet.

LPR-protokolla on lyhennetty termi rivikirjoittimen Remote protokollaa. LPR-protokolla toimii järjestelmä, jonka avulla tietokoneet ja tulostimet toimimaan keskenään verkossa. Sana 'kaukosäädin' in koko termi tarkoittaa, että tulostustyön tietokoneesta toiseen paikkaan voidaan suorittaa ja suoritetaan tulostimeen, joka ei ole samassa tilassa kuin toisen koneen kunhan molemmat ovat kiinni samassa verkkoon.

LPR-protokolla toimii käyttäen TCP / IP-yhteyden (Transmission Control Protocol / Internet Protocol) ja LPD (Line Printer Daemon). TCP / IP toimii kanavana käsky tai ohje menevät tietokoneesta tulostimeen, kun LPD on ohjelmisto tai ohjelma asennetaan tietokoneeseen, jotta käyttäjä tulostaa asiakirjan tai mitä tahansa materiaalia käyttäen ohjeita tietokone.

LPR-protokolla on alunperin suunniteltu UNIX tietokoneita, mutta sitä on käytetty sen jälkeen, kun kehitys muissa tietokonejärjestelmiin ja alustoja. Se on usein viitataan nimellä RFP1179. Sitä voidaan käyttää protokolla järjestelmien don 't tukevat RAW tai muita vaihtoehtoisia protokollia.

Tämäntyyppistä protokollan avulla tulostusjonoja koska se voi vastaanottaa tulostustöitä lukuisista tietokoneille ja käyttäjille. Kuitenkin kannalta virheitä, protokolla näyttää vain yhden ja undetailed virhetila raportti. Näin on esimerkiksi on valintaikkuna, jossa lukee 'Tulostimen virhe' ilman erityisiä tietoja mainitun virheen.RAW-protokolla on yksi yhteinen tietokone kieliä, että asiakirjat käännetään ja sitten lähetetään verkossa olevaan tulostimeen. Tulostin tulkitsee protokolla ja tulostaa dokumentin. RAW-protokollaa käytetään, kun tietokoneen käyttäjä haluaa tulostaa monimutkainen asiakirja, joka merkitsee enemmän kuin tekstejä tai kirjaimia. Protokolla mahdollistaa tietokoneen kääntää asiakirjan RAW muotoon ennen sen lähettämistä tulostimelle, joka ymmärtää tietyn kielen ja työtä.

RAW-protokolla on oletuksena protokolla järjestelmiä, jotka eivät käytä Windows-käyttöjärjestelmä ja Standard TCP / IP. Sille on ominaista, ja tunnetaan Port 9100. Tämän etuna protokolla on, että se lähettää dataa ilman jatkojalostusta ja on pienempi pakettiotsikoilla. Protokolla on myös vähemmän verkkoja yläpuolella.
Sekä RAW ja LPR protokollat ​​tarvitsevat kuljettajia voidakseen suorittaa tehtävän tulostamista, kun tietokone antaa komennon tulostaa.

Yhteenveto:

1. Sekä LPR ja RAW protokollia käytetään verkkotulostusta riippuen tietokoneen käyttöjärjestelmästä. Joko LPR tai RAW protokollia voidaan käyttää tulostustyöt.
2. Molemmat protokollat ​​toiminnon käyttäen TCP / IP. Molemmat protokollat ​​ovat käytössä väliseen viestintään tietokoneen ja tulostimen.
3. LPR-protokolla on tutuin tietokoneen protokollaa. Sitä käytetään usein Windows-käyttöjärjestelmän ja muiden tietokoneen alustoilla. Toisaalta, RAW on oletusarvoinen protokolla ei-Windows-tietokoneissa. LPR-protokolla voidaan korvata RAW-protokolla, jos tämä ei voi toimia ja doesnt 't reagoivat ollessaan tulostustyön. Tämä tekee LPR-protokollan joustavampia ja universaali verrattuna RAW-protokollaa.
4. LPR-protokolla tunnetaan RFP 1179, kun raaka-protokolla tunnistetaan Port 9100.
5. LPR-protokolla vaatii LPD tai Line Printer Daemon toimisi samalla RAW-protokolla luo tietotyyppiä samanniminen voidakseen suorittaa tulostustyön. Myös RAW-protokolla lähettää tietoja ilman jatkokäsittelyä.