Ero PHP ja CPHP ja C

Useimmat ohjelmat, joita käytetään nykyään nojautuu osittain joko käytön C lohkon ohjelmointikielten tai käyttää PHP ohjelmointikieliä. Nämä pääasiassa nähdään kun viitataan ohjelmia, jotka toimivat verkossa, kuten rakentaa sivustoja ja lisätoimintoja näitä sivustoja. On joitakin yhtäläisyyksiä ja eroja käytön kahden kielen ja se on nämä vaihtelut, joita käsitellään tässä artikkelissa.

Joukossa joitakin yhtäläisyyksiä, jotka ovat nähneet välillä C ja PHP on, että Syntaksi on enemmän tai vähemmän sama näille kahdelle. Päättyminen lausuntoja koodin tehdään käyttäen puolipistettä funktiokutsut myös käyttää samanlainen rakenne. Lohko lausumia, jotka annetaan sekä C ja PHP ovat myös samanlaiset. Molemmat myös käyttää samaa operaattoreita kuten tehtävän, Boolen, aritmeettinen ja vertailuoperaattoreita. Mitä operaattorit, joita käytetään C ovat samat operaattorit, joita käytetään PHP.

Kun se tulee kontrollirakenteista, on tärkeää huomata, että tämä on myös samankaltaisia ​​kuin rakenteet, kuten kytkin, jos samalla edestakaisin tekevät samaa työtä näiden kahden kielen eikä vaihtelua näytetään. Ainoa asia, joka on syytä mainita tässä on, että PHP voi hyödyntää merkkijonojen case tunnisteet. Toiminto nimet, joita käytetään ovat myös samanlaisia, koska ne ovat identtisiä toistensa kanssa ja piirtää viitaten samoja asioita.

Kun se tulee eroja, yksi tärkeimmistä tekijöistä nähnyt on tyyppejä, joita käytetään keskenään. PHP työllistää vain kaksi numeerisia tyyppejä. Nämä ovat kokonaisluku ja kaksinkertainen. Toisaalta Strings käytetty mukana mielivaltainen pituus ja ei ole erityistä erillistä merkkityyppi.

On valtava ero, joka on huomattava, kun on kyse käytöstä paneelit, jota käytetään PHP on hieman samanlainen syntaksia, jota käytetään C. toteuttaminen C syntaksi on täysin eri kuin, jota käytetään C. hakurakenne tai jopa hash työskentelevät, jolloin indeksiä käytetään olla joko numero tai merkkijono. Näitä ei tarvitse jakaa tai jopa etukäteen ilmoitettu.

Kun se tulee rakenteeseen tyyppiä, ei mitään on edullinen PHP koska ei array ja kohdetyypit jo. Tämä on toisin kuin C, jossa rakenne tyyppi on hyvin tärkeää. PHP, elementit, jotka ovat olemassa joukko siis ei tarvitse olla, että ne noudattavat johdonmukaisesti tyyppi.

On myös tärkeää huomata, että PHP ei salli viitteitä sen rakennetta, kun taas ne ovat läsnä C. Typeless muuttujia integroitu PHP ovat mitä toimivat samalla tavalla kuin osoittimia. PHP, ei edellytetä, että toiminnot olisi ilmoitettava ennen täytäntöönpanoa kuin C. Tämä on säädetty on toiminto määritelmä, joka on käytettävissä nykyisessä koodin tai tiedostopäätteistä.

Yleinen sallivuus ohjelmassa on PHP oltava lievempää verrattuna C jolloin järjestelmä on erittäin jäykkä. C ei anna mitään virheitä päästä ympäristöön ja voi olla turhauttavaa kehitysprosessissa etsiessään vikoja. PHP on enemmän anteeksiantava uusia virheitä. 

Yhteenveto

Bothe PHP ja C käytetään samankaltaisia ​​syntaksin ja valvontajärjestelmät

PHP on enemmän anteeksiantava virheitä kuin C

PHP on kaksi numeerisia tyyppejä vastakohtana C

PHP ei käytä viitteitä kuin C. Typeless muuttujan toimivat samalla tavalla kuin osoittimia