Ero MS Office Student ja ProfessionalMS Office Student vs Professional

Microsoft 's Office tuottavuuden sovellusten tulee erilaisia ​​paketteja tai sviittejä. Yksi sviiteissä on tarkoitettu opiskelijoille. Suurin ero Student Suite ja Professional Suite on sovelluksia, jotka ne tulevat. Molemmilla on perussovellukset kuten Word, Excel, Powerpoint ja OneNote. Mutta Student doesnt 't on Outlook, Access, ja Publisher sovelluksia, jotka muuten olisivat löytää Professional.

Outlook on sovellus, joka käsittelee sähköpostisi ja aikataulut niin, että olet aina ajan tasalla mitä 'tapahtumassa ja suunnitella toimintaa sen mukaisesti. Tämä on tarkoituksenmukaista työskennellä peole kiireisille jotka säännöllisesti yhteyden Outlook palvelimia sähköpostinsa eikä opiskelijoille.

Access on tietokanta hallintatyökalu, jolla voit luoda, muokata, tai vain etsiä-tietokantoja. Näitä käytetään usein seurata varastojen, tilaajien ja vastaavat yrityksissä. Luonnollisestikin Access on erittäin hyödyllinen ihmisille, jotka työskentelevät yrityksissä, jotka käyttävät tietokantoja seurata kaikki tiedot.

Publisher on melko samanlainen kuin Word, mutta se antaa prime keskittyä miten layout elementtejä, kuten tekstiä ja kuvia sivulla. Tämä on erittäin hyödyllinen luotaessa julkaisuissa, onko se vain oman toimiston tai suurelle yleisölle.

Kolme sovellukset edellä mainitut ovat ainoat asiat, jotka et saa kanssa Student. Ne eivät ole kovin olennaisia ​​ja suurin osa opiskelijoista ei ole tarvetta mihinkään näistä sovelluksista. Kun yleisiä sovelluksia kuten Word, saat kaikki toiminnot ja ei ole rajoitettua tai puuttuvia ominaisuuksia.Jos ei ole tarvetta kolmen sovelluksen edellä mainittiin, voit leikata Huger määrän ostohinnasta MS Office. Opiskelijan Suite vain vähittäismyyntihinta on noin $ 149, kun taas Professional Suite lisää $ 350 mahtava $ 499 vähittäishinta; enemmän kuin kolme kertaa hinta.

Viimeinen ero kahden tulee muodossa teknistä tukea Microsoftilta. Professional sviitissä on ilmainen yksi vuosi teknistä tukea, jotta voit vain soittaa Microsoftin 's teknikot aina kun on ongelmia MS Office. Opiskelijan Suite mukana tulee myös teknistä tukea, mutta vain 90 päivää.

Yhteenveto:

Student doesnt 't ovat Outlook, Access, ja Publisher taas Professional tekee
Opiskelija on paljon halvempaa kuin Professional