Ero SBC ja Softswitch NGN SBC vs Softswitch NGN

SBC, joka tarkoittaa Session Border Controller, ja Softswitch kaksi termiä, jotka liittyvät läheisesti puhelimen ja VoIP erityisesti. Nämä ovat periaatteessa kaksi tapaa voit hallita puheluita IP-verkon yli. Suurin ero SBC ja Softswitch on lähestymistapa. SBC on laite, joka ohjaa tarvittava signalointi johtamiseen puhelun. Toisaalta, sana 'Softswitch' on yhdistelmä sanoista 'ohjelmistot' ja 'kytkin'. Softswitch on ohjelmisto käynnissä tietokoneessa ja suorittaa tarvittavat kytkentä yhdistää puhelun yhdestä paikasta toiseen.

Johtuen luontaisesta abstrakteja termin Softswitch ja hämärtää välinen raja tietokoneiden ja elektronisten laitteiden, SBC pidetään yhdenlaista softswitch. Erilaiset SBCS myös vaihdella suuresti riippuen siitä, missä niitä käytetään ja liikenteen määrää, että ne on tarkoitus käsitellä.

Yksi eduista, joilla on SBC on lisännyt turvallisuutta se tarjoaa; yleensä palvelunestohyökkäykset tai manipulointia tiemaksujen. Softswitch ei ole omaa turvatoimet ja tukeutuu muiden verkkoelementtien, kuten palomuuri, suojautumaan haittaohjelmilta tunkeutumista ja manipulointia.

Toinen tärkeä näkökohta SBC on sen kyky noudattaa lainsäädännöllisten vaatimusten puhelinjärjestelmiä. Useimmat SBCS pystyvät mukautumaan hätäpuhelut jonka avulla käyttäjät voivat soittaa 911 tai muu hätänumero samalla puhelimet, jotka he käyttävät VoIP. Laillista salakuuntelua, tai hankkimalla puhelun yksityiskohtia, kuten ajan, päivämäärän ja jopa sisältö puhelun lainvalvontaviranomaisten varten rikossyyte on myös mahdollista.Käyttöönotto NGN ja tekniikoita takana on tehnyt roolin Softswitch ja SBC näkyvämpi. Tämä johtuu siitä, NGN siirtyy pois perinteisen puhelinverkon arkkitehtuurin puheviestinnän osaksi paketti arkkitehtuuria tai VoIP. Ääni kytkentä infrastruktuuria käytetään vanhoja järjestelmiä ei enää saa työskennellä NGN, ja puheviestinnän tarvitse käydä läpi SBC tai Softswitch jotta helpotetaan.

Yhteenveto:

1. SBC on tietokoneen osan, kun Softswitch on ohjelmisto käynnissä tietokoneessa.
2. SBC on myös yleisesti kutsutaan 'softswitch.'
3. SBC lisää turvallisuutta, kun softswitch ei.