Ero UDF ja ISOUDF vs. ISO

Peräti on olemassa lukuisia eri muodoissa PC kiintolevyt, kuten FAT ja NTFS on myös monia tiedostojärjestelmämuotoja käytettävissä poltettaessa dataa eri medioissa, kuten CD- ja DVD-levyjä. Kaksi yleisimmin käytetty tiedostojärjestelmissä tänään, ovat ISO ja UDF. Tieto näistä järjestelmistä varmasti auttaa, varsinkin amatöörejä, sen varmistamisessa, että ne luovat levyiltä, ​​jotka ovat yhteensopivia, tai jotka voidaan toistaa niiden DVD-CD-soitin.

ISO tai kokonaan tunnetaan ISO 9660-muodossa, on ollut ensisijainen tiedostojärjestelmäformaattia käytetty melko pitkään. Tämä on ehkä yleisimmin käytetty muoto CD nykyään. Tämä muoto on hyödyllinen siinä mielessä, että kaikki data poltettu se on lähes aina taatusti toistaa kaikissa CD-soittimissa, ja voi jopa jakaa joko MAC tai PC.

Toisaalta, UDF (Universal Disk Format) on uudempi tiedostojärjestelmää. Tämä muoto hallinnoi OSTA (Optical Storage Technology Association), ja luotiin varjostaa puutteet ISO-standardin. Vuodesta nimi itse, voit selvästi nähdä, että tämä muoto avulla 'universaali' yhteensopivuuden kaikilla käyttöjärjestelmiin, mukaan lukien kaikki CD-DVD sovelluksia. UDF sinänsä on edellytys DVD käsittelemään MPEG audiovisuaalisia lähetyksiä.

UDF-järjestelmä mahdollistaa myös tehokkaamman kirjoitusprosessi CD päällekirjoitettava levyt, käyttämällä nerokas pakettikirjoituksella mekanismi, joka vapauttaa enemmän levytilaa, puhumattakaan, merkittävästi supistetaan kirjoittamisen aika levyjä. Johtuen siitä, että UDF on tullut vallitseva muoto tällä hetkellä, on ollut paljon suuria korjauksia tehdään, kuten UDF 1. 0 1 02, ja jopa 2. 01. Voit paikalla niiden erilaisia ​​etuja, kuten todellinen virta tukea, ja se voi polttaa jopa 2 Tt koskevien tietojen OSTA virallinen verkkosivu.Kaiken UDF on oikeastaan ​​kaikkein yhteensopivaan muotoon useimmille CD ja DVD-soitin. Jos haluat soittaa ääni- ja kuvatallenteita, niin se on parasta valita UDF. Muuten voit vain käyttää ISO 9660-järjestelmän muodossa, jos olet selvästi tallennuksen tietoja back-up tarkoituksiin, eikä äänen ja videon toisto. Kuitenkin OSTA parhaillaan myönteisen MPV-muodossa, jonka sanotaan olevan sopusoinnussa digitaalisen multimedian.

Yhteenvetona:

1. UDF on uudempi tiedosto sytem muotoon verrattuna ISO 9660.