Ero Blackberry OS ja Blackberry Tablet OS QNXBlackberry OS vs Blackberry Tablet OS QNX

Monien älypuhelin päättäjät menossa päivitetty käyttöjärjestelmien heidän puhelimia, RIM on myös päättänyt, että on aika vaihtaa ikääntyvän Blackberry OS. Ehdotettu korvaaminen on nimeltään Blackberry Tablet OS, joka perustuu QNX. Tällä hetkellä suurin ero näiden kahden välillä on, että Blackberry Tablet OS on lähinnä tarkoitettu tabletteja eikä älypuhelimiin, kuten Blackberry OS on. Se voi kestää jonkin aikaa, ennen kuin RIM rautoja ulos Kinks tehdä Blackberry Tablet OS hyväksyttävä sen älypuhelimet.

Yksi etu Blackberry Tablet OS on asetettuihin taaksepäin yhteensopivuus. He väittävät, että se pystyy toimimaan sovelluksia, jotka on kirjoitettu Blackberry OS. Toinen oletettu kyky on yhteensopivuus Android-sovelluksia. Nämä ominaisuudet ovat todennäköisesti saavutetaan kautta jäljittely vastaavien käyttöjärjestelmien päälle Blackberry Tablet OS. Jos jompikumpi tai molemmat näistä väitteistä ovat totta, niin Blackberry Tablet OS varmasti on etu, kun se tulee valita sovelluksia, mutta on kyseenalaista, jos se pystyy saavuttamaan täyttä yhteensopivuutta tai jos suoritus olisi ongelma.

Koska Blackberry Tablet OS on tarkoitettu tablettien, kyky selata verkossa kokonaisuudessaan on varsin odotettu. Se kykenee myös käynnissä Flash sovelluksia selaimen sisällä. Nämä ominaisuudet ovat poissa Blackberry OS, ja monet käyttäjät ovat odottaneet sitä Blackberry puhelimeen.Suurin haitta Blackberry Tablet OS on sen kyltymätön vallanhimo. Undisclosed paristokesto pelikirjan on johtanut huhuja, että vaikka isompi akku tabletin, Blackberry Tablet OS voi 't hallita hyväksyttävä kestoja. Tämä on erittäin ongelmallista älypuhelimet, joiden odotetaan kestävän yli päivässä yhdellä maksu. läpsiminen isompi akku ei myöskään ole vaihtoehto, koska se vaikuttaa suuresti näyttää laitteen ja käyttömukavuus.

Yhteenveto:

1. Blackberry OS on älypuhelimille kun Blackberry Tablet OS QNX on tableteille.
2. Blackberry Tablet OS QNX pystyy toimimaan Blackberry OS sovelluksia, mutta ei toisinpäin.
3. Blackberry Tablet OS QNX pystyy toimimaan Android-sovelluksia samalla kun Blackberry OS voi.
4. Blackberry Tablet OS QNX tukee Flash kun Blackberry OS doesnt 't.