Ero .com ja .Org.com Vs .Org

Monet meistä kohtaavat .com ja .org laajennuksia verkkosivuilla vieraillaan mutta ei ole koskaan kiinnittänyt huomiota siihen, mitä ne ovat ja miksi ne ovat olemassa. Oikeastaan ​​.com ja .org ovat ylätason verkkotunnuksia, jotka ovat osa alkuperäisen luettelon, joka myös gov, edu, .mil, ja .net. Päätarkoituksena Näiden ylätason verkkotunnuksia on luoda ero tyyppisiä sivustoja. Suurin ero Com ja .org on tyyppi sivustoja, jotka niiden on tarkoitus huolehtia. Kaupalliset sivustot, tai jotka aikovat harjoittaa liiketoimintaa voittoa, piti kuulua .com aluetunnuksen samalla kaupallisille organisaatioille kuuluisi .org. Mutta koska rajoittamattoman luonteen molempien Aluetunnukset, ei täytäntöönpano näitä ohjeita, ja voit käyttää joko TLD jostain sivuston haluat käyttää.

Koska Internet alkoi puomi, monet luotu sivustoja yrittää käteistä tätä uutta mahdollisuutta. Tämä johti moniin Com sivustoja appearring. Tämä vuoksi merkitsi sitä, että Com tuli suositumpi kuin kaikki muut aluetunnuksiin myös .org. Nykyään Com on edelleen edullisempi aluetunnuksen. Jopa organisaatiot käyttävät .org myös rekisteröidä Com domain niin, että epävarma käyttäjät saavat niiden sivustojen.

Myös ero, joka hallinnoi root DNS-palvelimet näitä verkkotunnuksia. .com Hoitaa Verisign, kaupallinen kokonaisuus, joka hoitaa myös NET domain. Vertailun vuoksi .org TLD hoitaa PIR, tai Public Interest Registry; voittoa organisaatio. Johtuen Verisign 'kaupallinen luonne ja suosio Com verkkotunnus, se on myös hieman kalliimpaa rekisteröidä ja ylläpitää Com verkkotunnus kuin .org. Pohjan kustannukset .org toimialue on asetettu vain $ 6. 75 kun pohja kustannuksia Com domain on $ 7. 34. Nämä ovat vain perimien hintojen yhtiöt ja voivat vaihdella suuresti domain rekisteröijien. Jotkut voivat tarjota halvemmalla houkutella uusia tilaajia, kun taas toiset voivat periä palkkion lisäämällä extrat paketin jotka ovat enimmäkseen turvallisuuteen liittyviä.Yhteenveto:

1. .com on kauppapaikkojen kun Org on kansalaisjärjestöt.
2. .com on paljon suositumpia kuin .org.
3. .com hoitaa Verisign kun .org hoitaa PIR.