Ero Facebook ja FlickrFacebook vs Flickr

Nykypäivän 's maailmassa, joka turvautuu suurimmaksi osaksi sähköistä vuorovaikutusta, on olemassa lukuisia vaihtoehtoja, miten voit hallita' digitaalinen sosiaalista elämää '. Osa tätä on niin, että voit hallita kuvia' ', joka on missä Facebook ja Flickr on kätevää.

Let 's yrittää tehdä point-by-pisteen analyysi ero näiden kahden. Kuten ehkä jo tietää, Facebook on yksi suosituimmista sosiaalisen verkostoitumisen sivustoja, jossa jäsenet voivat lisätä ystäviä, päivittää henkilökohtaisia ​​profiileja, post kuvia ja järjestää tapahtumia. Flickr, toisaalta, on lähinnä kuva ja video hosting verkkosivuilla. Vaikka Flickr voit lisätä ystäviä, pääpaino sivusto on jakaa valokuvia '' siksi se on tullut turvasatama amatööri- ja ammattikuvaajille.

Seuraavaksi tässä ovat tärkeimmät erot kuvan jakamismahdollisuudet kaksi. Ensinnäkin kaikilla ei ole Flickr-tilin, mutta lähes kaikki on Facebook. Onneksi meillä on sovellus Facebookissa, jonka avulla käyttäjät voivat integroida Flickr Facebook '' niin, että vaikka ystäväsi, joka haluaa katsella Flickr valokuvia ei ole tiliä siellä, he voivat silti selata kuvia.

Toiseksi Facebook on vain maksimimitat kun lähettää kuvan albumiin, mutta Flickr, voit melkein aina tallentaa alkuperäisen ulottuvuus, koko, ja säilyttää alkuperäisen tarkkuuden kuvia.

Kolmanneksi, se on paljon helpompaa ja hauskempaa kommentoida kuvia Facebookissa albumeita. Vaikka kommentointi on myös ominaisuus Flickr, ei-jäsenet on näppäiltävä heidän sähköpostiosoite ja verkkosivuston ennen niiden kommentit voidaan lähetetty.

Toinen reuna että Flickr on yli Facebook, kannalta valokuvatoimintoja, on se, että voit tarkastella tilastot, ja kuinka monta näkemyksiä tietty valokuva on ollut. Järjestäminen valokuvat sarjoina tai kokoelmista on myös helpompaa Flickr.Joten, mikä valokuvien jakamiseen / verkkoyhteisö sinä henkilökohtaisesti sitä mieltä, on parempi käyttää?

Yhteenveto:

1. Lähes kaikilla on Facebook-tili, mutta kaikilla ei ole Flickr.

2. Facebook on vain maksimimitoista kuvia, jotka voit lähettää, kun taas Flickr mahdollistaa kuvia näytetään 'kaikenkokoisille'.

3. Facebookin avulla käyttäjät järjestää kuviaan tyypilliseen albumeita, kun taas Flickr valokuvia voidaan järjestää sarjoiksi, kokoelmat tai molempia.