Ero Facebook ja YstävyksetFacebook vs. Ystävykset

Taistelu on edelleen kesken jättiläinen sosiaalisen verkottumisen sivustot. MySpace, Facebook ja Ystävykset ovat kaikki taistelevat alkuun kruunu tulla suosituin, ja useimmat tilannut, yhteisöpalveluun tänään. Monet ovat sitä mieltä, että taistelu oli jo voittanut, mutta uusimmat päivitykset, rebrandings ja käynnistää uudelleen, ovat herättäneet kilpailu.

Päällimmäisenä on parasta tutkia perustavanlaatuisia eroja kahden näistä jättiläisiä: Facebook ja Ystävykset. Facebook, alun perin TheFacebook.com, on uudempi saitin verrattuna Ystävykset, joka käynnistettiin vuonna 2004 verrattuna jälkimmäinen, joka aloitettiin jossain vuonna 2003.

Yleisöosuuksista, Facebook tuli yksi ensisijainen sivustot länsimaissa, koska se oli alun perin sosiaalinen huolto sivusto keksitty Harvard, sitten myöhemmin Yale, ja monet muut arvostettuja kampuksilla. Ystävykset, toisaalta, on valtava osuus tilaajille kaikkialla Aasiassa (noin 90% koko liikenne), aivan erityisesti Filippiineillä, missä se on säilyttänyt yläasentoon keskellä raskaan kilpailun Facebook ja MySpace.

Kuitenkin Facebook on suosituin verkkoyhteisö, verrattuna Ystävykset. Joiden Alexa listalla 2, verrattuna Ystävykset 's 167, Facebook on suurin määrä ainutlaatuinen kuukausittain kävijöitä maailmanlaajuisesti.

Sisällyttämällä suuri käyttäjäystävälliset sovellukset, kuten Farmville, ja ainutlaatuinen video ja kuva merkintäteknologian, Facebook on onnistunut kuljettamaan itsensä jopa korkeampi hakukoneita, ja on heti kerännyt miljoonia tilaajia. Nämä ominaisuudet tekivät sivuston hauskempaa, koska ihmiset voivat nyt pelata erilaisia ​​pelejä, kuten pokeri, niiden päällä. Voit jopa muokata omia mainoksia. Kaikkialla maailmassa, se on suurin määrä tilauksia, yli 350 miljoonaa jäsentä verrattuna Ystävykset 's 100 miljoonaa. Tämä on mahtava määrä, kun otetaan huomioon, että jälkimmäinen doesnt' t edes päästä puolet Facebook 's rekisteröijät.

Johtuen kaikki nämä kehityksestä, Facebook on yleensä peittäneet Ystävykset, vaikka se tuli ulos uudempi verkkosivuilla. Toisin kuin monet käyttäjät 'uskossa, että Ystävykset on jo tullut merkityksetön kahdesta kolmeen vuotta, sivusto on juuri tehnyt merkittäviä edistysaskelia hankkimalla tärkeitä sosiaalisen verkostoitumisen liittyviä patentteja, että asettaa sen edun kilpailijoihinsa nähden. Ystävykset kehittäjät ovat parantaneet myös site 's käyttöliittymä sisältää uusia ominaisuuksia, kuten mainonta ja yhteisön rakentamiseen, joka käynnistettiin vuonna 2009.1. Facebook on uudempi verkossa sosiaalinen verkosto sivusto verrattuna Ystävykset.

2. Facebook on eniten tilaajia vastakohtana Ystävykset.

3. Facebook on sijalla 2 Alexa, kun Ystävykset on sijalla 167.

4. Facebook on ainutlaatuinen merkintäjärjestelmä, ja käyttäjäystävällisiä sovelluksia, kuten Farmville ja monet muut.