Ero PCM ja bittivirtaPCM vs bittivirta

Pulse Code Modulation digitaalisesti merkitsee analogisen signaalin. Tämä signaali näytteistetään säännöllisesti tarkka välein. Tämä signaali sitten kvantisoidaan numeerinen koodaus, yleensä binäärikoodauksen. PCM on useimmiten löytyy puhelinjärjestelmät, näppäimistö pianot vuodelta 1980 's, audio löytyy tietokoneita, CD' Red Book 'muodossa, ja digitaalisen videon.

Bittivirta on, pohjimmiltaan, aikasarja bittejä. Eli se on bittijono (binäärikoodauksen käytettävän tiedon tietojenkäsittelyn ja tietoliikenteen) yleensä mitataan peräkkäin, ja jakautuu yhdenmukaisesti aikavälein.

Ennen digitointia, analoginen signaali voidaan käsitellä kautta amplitudi puristus. Digitoituina, PCM-signaali käsitellään edelleen digitaalisen tiedon pakkaus. On olemassa tietyn tyyppisiä PCM, jotka käyttävät molempia signaalinkäsittelyn ja koodaus. Uusin täytäntöönpano PCM soveltaa tätä yhdistelmää digitaalisesti.

Bittivirran tavallisesti käytetty tietoliikenne- ja tietotekniikka (varsinkin sisällä luomista koodi). SDH viestintää, joka on Synchronous Optical Networking, kuljettaa synkroninen bittivirtaa. Kun bittivirta on tallennettu tietokoneen, tiedoston saa luotu, merkitsee bittivirran.

PCM voidaan määritellä kahteen ryhmään: Return-to-Zero (RZ) tai nrz-koodaus (NRZ). Jotta NRZ todella synkronoida, ei voi olla pitkiä säikeitä sisältävät sekvenssit identtistä symbolia C pitkä jono ykkösiä ja nollia, esimerkiksi. Niille, jotka käyttävät binääristä koodausta (eli jouset nollia ja ykkösiä) tiheys 1 symboli on tunnettu niistä tiheys.Bittivirta on termi, enimmäkseen käytetään kuvaamaan kokoonpano tietoja, jotka on lastattu, field programmable gate array (tai FPGA). Tämä on integroitu piiri, joka on tarkoitettu konfiguroida sen jälkeen, kun se on valmistettu asiakas tai suunnittelija. Tämä käyttö lause 'bittivirran' voisi olla suoraa seurausta käytännön konfigurointi FPGA kautta sarjabittivirtana (joko sarja- PROM tai flash-muistilta).

Mitä PCM, pulssi viittaa pulsseja löytyy voimajohdon. Yhteinen ymmärrys alkuperästä tämä merkitys tulee tekniikat kehittyvät yhdessä kaksi analogista menetelmistä: pulssileveysmodulaatio ja Pulse Position Modulation (tiedot tarkoitus koodata edustaa pulssisignaalin vaihteleva leveys tai sijainti).

Yhteenveto:

1. PCM digitaalisesti merkitsee analogisen signaalin; bittivirran tallennettu tietokoneen, ja tiedosto on luotu merkitsevän sitä.