Ero HTC Sensation 4G ja Motorola Atrix 4GHTC Sensation 4G vs Motorola Atrix 4G

Kun suuntaus käyttää kahden ytimen prosessorit, yritykset, kuten HTC ja Motorola ovat nopeasti asuttaa niiden tuotelinjojen kilpailukykyiseen laitteisiin. Sensation 4G ja Atrix 4G ovat tuotteita vastaavista yritysten on kahden ytimen prosessorit. Perus ero Sensation 4G ja Atrix 4G on koko niiden näytöt. Sensation 4G 's näyttö on hieman suurempi klo 4. 3 tuumaa verrattuna 4 tuuman näyttö Atrix 4G.

Toinen ero Sensation 4G ja Atrix 4G on heidän prosessorit. Ne voivat molemmat olla kahden ytimen prosessorit, mutta yhtäläisyydet pääty tähän. Sensation 4G on Snapdragon piirisarja, joka kellotetaan 1. 2Ghz; Huomattavasti korkeampi kuin 1GHz kellotaajuus on Tegra 2 piirisarja Atrix 4G. Tämä perustuu useisiin vertailukohtia tehdä sekä piirisarjoja.

Ja sitten on ero kamera Sensation 4G ja Atrix 4G. Sensation 4G helposti voittaa 5 megapikselin kamera on Atrix 4G on oma 8 megapikselin kenno. Sensation parantaa myös hämärässä ammunta lisäämällä ylimääräinen LED-salama. Videokuvaus on oltava sama ohjelmistopäivityksen jälkeen, kun Atrix 4G voi tallentaa vain 720p videoita kättelyssä, vaikka laitteisto on täysin kykenevä.

On myös huomattava ero Sensation 4G ja Atrix 4G muistilla. Sensation 4G mukana 8GB muistikortti, jossa sinun täytyy vaihtaa, jos haluat laajentaa. Sen sijaan, 16GB muistia Atrix 4G on sisäinen. Jos haluat enemmän muistia, voit vain lisätä, että erillisellä muistikortilla.Lopuksi on olemassa myös ei niin tyypillisiä eroja näiden kahden välillä. Tärkein niistä on sormenjälkilukija on Atrix 4G, joka toimii myös virtakytkintä. Useimmille, se tulee olemaan vain uutuuden ominaisuus, mutta ne, jotka ovat erityisesti siitä turvallisuudesta saattaa mieluummin ominaisuus päälle syöttämällä PIN uudestaan ​​ja uudestaan.

Yhteenveto:

1. Sensation 4G on isompi näyttö kuin Atrix 4G
2. Sensation 4G on tehokkaampi laitteisto kuin Atrix 4G
3. Sensation 4G on parempi kamera kuin Atrix 4G
4. Atrix 4G mukana tulee paljon enemmän muistia kuin Sensation 4G