Ero Internet ja EthernetInternet vs Ethernet

Me kaikki tiedämme Internetissä. Koska luet tätä, niin olet Internetissä ja käyttää sitä. Toinen samanlainen, mutta täysin vieras Joillekin on termi Ethernet. Internet ja Ethernet ovat kaksi täysin eri asiaa, vaikka ne ovat usein toisiinsa. Määritelmän mukaan Ethernet on termi, jota käytetään tunnistamaan ryhmä teknologioita, jotka mahdollistavat tietokoneita ovat yhteydessä keskenään, jotta välittää tietoja toisiinsa. Toisaalta, Internet on nimi, jota käytetään viittaamaan maailmanlaajuisten verkkojen ja tietokoneiden, jotka mahdollistavat ne, jotka ovat yhteydessä nopeasti jakaa valtavia määriä tietoa.

Koska tietokoneet, jotka ovat Internet toisiinsa, on käytettävä standardin yhteenliittämistä. Tässä on Ethernet tulee niin se ja sen yhteensopivat standardit ovat taustalla olevat teknologioita, jotka mahdollistavat internetin toimimaan se tekee niin.

Termi Ethernet käytetään myös viittaamaan tietokoneiden verkko. On siis olemassa tuhansia Ethernets ympäri maailmaa. Vertailun vuoksi on vain yksi Internet sen koko tarkoittaa sitä, että ei ole mahdollista saada päällekkäisiä. Ethernets hallinnoidaan myös muutama järjestelmänvalvojat, joka voi myös olla vain yksi henkilö. Järjestelmän ylläpitäjä on täysin hallita verkon. Internetin kanssa, se on liian iso olla alle yhteen ryhmään. Vaikka on olemassa virastoja, jotka käsittelevät tiettyjä näkökohtia Internet, heillä ei ole täysin hallintaansa.Toinen keskeinen ongelma verkkojen turvallisuutta. Ethernets ovat suhteellisen turvallinen pääsy verkkoon on melko rajallinen; rajoitukset ovat myös paikallaan estää luvaton pääsy verkkoon. Kun yhteydessä Internetiin kuitenkin kannattaa varautua niin saatat altistaa itsesi turvallisuusriskejä. Lähes kuka tahansa voi päästä Internetiin ja käynnistää hyökkäyksiä tai vapauta haittaohjelmia.

Yhteenveto:
1. Ethernet on yhteisnimitys teknologioita, jotka mahdollistavat yhteenliittämisestä tietokoneiden, kun Internet on nimi, jota käytetään viittaamaan maailmanlaajuisen web toisiinsa kytkettyjä tietokoneita
2. Ethernet ja sen yhteensopivia standardi tehdä internet mahdollinen
3. Sinulla voi olla useita Ethernet set-up, mutta on vain yksi Internet
4. Ethernets ovat yleensä valvonnassa harvat, kun Internet ei ole