Ero linkittäminen ja upottaminenLinkittäminen vs upottaminen

Sekä linkittäminen ja upottaminen ovat samankaltaisia ​​niiden toiminnallisuutta. Sinulla on vapaus lisätä esineitä, kuten tiedostoja, kuvia tai äänitiedostoja joko upottamalla tai yhdistää Word-asiakirjaan, HTML-dokumentti, tai jopa Excel.

Mitä linkittäminen?

Se on tapa lisätä tiedoston toiseen tiedostoon. Linkitetyn tiedoston voidaan sijoittaa tietokoneen, tai voit linkittää web-sivulle. Linkittää web-sivuja lukien koko URL kohdeasiakirjan (Word, HTML tai Excel). Kun yrität ladata kaksi liitetty tiedostoja web-sivuston, sinun täytyy ftp molemmat tiedostot. Mikäli lähettää tällaisia ​​tiedostoja kautta sähköpostit, sinun täytyy laittaa sekä tiedostot kansioon ennen zipping sitä ja lähettää se poikki.

Mikä on upottaminen?

Se on tapa sisällyttää asiakirjan olemassa olevan tiedoston. Kun asiakirja on upotettu toiseen tiedostoon, ne alkavat olla yhtenä tiedostona. Sano jos ympyräkaavio Excel-tiedosto on upotettu Word-asiakirjan ja teet muutoksia tähän ympyrägraafina, niin se ei saa näkyä Word-asiakirjaan. Alkuperäinen dokumentti 's kokoa saa paisunut takia upotettu tiedostoon.

Erot linkittäminen ja upottaminen:

Kun tiedostot on linkitetty, niin muutos linkitetyn tiedoston päivittyvät kohteessa tiedostoon. Kun kyseessä on upottamisen, muutokset upotettu tiedostoon eivät levitä kohdetiedosto. Sinun täytyy manuaalisesti tehdä muutoksia kohdetiedosto kaksoisnapsauttamalla upotettu tiedosto.

Yhteenveto:

1. Kun kyseessä on yhdistää data saa tallennetut Lähdetiedostossa päivitetään sielläaina kun tapahtuu muutos linkitetyn tiedoston.

2. upottamisen, data on tallennettu tiedostoon ja mahdolliset päivitykset alkuperäisessä lähdetiedoston

ei heijastu.

3. Voit yhdistää kun:

Sinun täytyy tehdä esityksen seuraavana aamuna, mutta taloudellinen selvitys ei ole vielä päivitetty. Voit linkittää tämän raportin esityksen. Kun raportti päivittyvät, se heijastaa esityksen.

Haluat lisätä logon yrityksen 's kirjelomaketta, mutta se ei ole vielä viimeistelty. Voit linkittää sen kirjepapereissa niin että lopullinen logo heijastuu kirjepapereissa päätyttyä.

4. Voit käyttää upottamisen kun haluat jakaa organisaatiokaavio, jossa