Eroa Cloud Web Hosting ja Dedicated Web HostingCloud Web Hosting vs Dedicated Web Hosting

Teknologia on viime vuosina tuotu tallennettuja laitteita henkilökohtaisista julkista tietoa. Tarve ihmisille jakaa keskenään tietoja on synnyttänyt tärkeä osa nykymaailmassa: Internetissä. Kun tarjous mahdollistaa käyttäjille varastoinnin niiden sisältöä sekä saavutettavuutta, käyttöä eri alustojen on ehdotettu ja kaulitaan yleisölle. Kaksi näistä yleisimmin käytetty tekniikoita ovat pilven web hosting ja omistettu web hosting. Kuten nimistä voi päätellä, molemmat menetelmät viittaavat varastointiin tiedostoja World Wide Web (Internet). Tärkein ero, joka on havaittu näiden kahden menetelmän välillä on skaalautuvuus kunkin menetelmän.

erot
Perusperiaate, joka työskentelee cloud computing on käyttää virtuaalisen ympäristön, jossa tallennus siirtyy pois yleisesti käytetyt etäpalvelimelta teknologian uudelle tekniikkaa, jossa data voidaan tallentaa 'pilvi', mikä tekee helposti ja turvallinen pääsy omistajan tai valtuutettu henkilöstö mistä tahansa maapallon pisteessä, edellyttäen on internet-yhteys. Virtualisointi tietojen cloud computing mahdollistaa helpon skaalautuvuuden tarpeista riippuen ja kysynnän. Käyttö cloud computing on myös laajalti käytetty, kun sovelluksia, joita ylläpidetään eri isännät tai hyödyntäviä useita palveluita säädetään virtuaalinen hosts tai palveluja.

Oma palvelin toisaalta on keskeisellä paikalla ja on edullinen sen keskittämiseen, koska se parantaa turvallisuutta huomattavasti. Oma palvelin mahdollistaa myös vakaan datakeskuksen, joka on voimavara, joka vähentää kalliita infrastruktuurin kehittämiseen. Kun käynnissä, henkilö, jolla on pääsy omistettu palvelimia on täydellinen valvonta palvelimen, ja pääsy, räätälöinnin palvelimen tasot on melko helppoa. Tärkein rajoitus on korkeat kustannukset, jotka normaalisti sidottu omistettu palvelimia web-palvelimella, varsinkin kun tarpeet toimielimen kasvaa.Kun kyseessä on käsitellä pilvi hosting, todellisuudessa maksat mitä käytät. Jos tarpeet ovat pieniä, se tarkoittaa, että maksat pieni maksu. Kun käytät enemmän tilaa, maksat hieman korkeampi. Tarpeiden mukaan asteittain muuttuvat, voit aina tehdä muutoksia vaatimuksiin olet. Myös seisokkeja asioita voidaan välttää asettamalla eri palvelimilla voi olla verkossa cloud computing. Tämä voi taata sinulle, että missään vaiheessa ei sisältöä ole käytettävissä, koska web-isäntä on ottaa seisokkeja ongelma. Tämä vaikutus palvelee laajentaa käytettävissä olevaa kaistanleveyttä pilvessä. Voit myös valita käyttöjärjestelmän valinta käyttää tietoja tallennetaan pilveen. Tämä vaihtoehto on pääasiassa tarjotaan Windows ja Linux. Kaiken kaikkiaan, pilvi hosting mahdollistaa nautinnot omistettu hosting mutta halvemmalla.

Yhteenveto
Cloud isännöi tallentaa tiedot etäisesti 'pilvi', joka lähinnä tarjoaa hyödyksi tietojen skaalautuvuus.
Dedicated palvelimet ovat keskitetyt palvelimet missä talossa tietoja turvallisesti.
Data skaalautuvuuden oma palvelin ei ole niin suuri kuin pilvi hosting.
Dedicated web hosting on kalliimpaa kuin pilvi web hosting.
Cloud web hosting on halvempaa kuin se on skaalautuva ja maksu on mitä käytetään riippuen palvelimen tarpeisiin, mutta oma palvelin maksetaan eteenpäin tietylle jakamisesta.