Ero CPC ja CPACPC vs. CPA

Internet-mainontaa ja online-tuloja luovat hyviä pyritään noudattamaan, tässä teknologisesti uudelleen maailmaan. Tämä on syy, miksi Google '' suurin online jättiläinen '' tuli mitä se on tänään. Älykkään mainonta mekanismeja, monet online julkaisijat, ja jopa myyjät, ovat itse tehtyjä miljonäärejä. Molemmat ryhmät käyttää etuja CPC ja CPA järjestelmä, mutta miten nämä kaksi mekanismia eroavat toisistaan?

CPC tarkoittaa kustannus per click. Kuten nimi kertoo, se on pohjimmiltaan kustannukset jotain (kuten bannerimainosta) aina klikkauksen tehdään. Tämä on yksi testattu ja mekanismeja, Google Adsense on käytetty jo useita vuosia. Huonona puolena tässä strategiassa on, että se on erittäin vaikea web-master tai julkaisijat saada paljon rahaa niiden verkkosivujen pelkkää CPC, koska ne voivat todella 't sanella kun vierailijoille tekee klikkaa ne Google-mainoksia. Paljon nämä mainokset ovat yleensä hinnoiteltu senttiä tasolle per click. Tämä tekee CPC varsin halpaa. kaiken kaikkiaan se on erittäin vaikea saada paljon tuloja CPC jos et 't ovat säännöllisiä, ja hirvittävästi liikennettä verkkotunnus. Tarkasti ottaen, sanotaan, että 50% käyttäjistä säännöllisiä kävijöitä täytyy klikata mainoksia voit todella tehdä iso ja vakaa voittoa.

Joten mitä sitten on niin kutsuttu CPA? CPA on yksinkertaisesti maksaa kohti toimintaa. Sen jälkeen Adsense, tämä markkinointi järjestelmä on alkanut tulla erittäin suosittuja. Sen nimen, CPA antaa verkkojulkaisija kimpale tuloista. Tämä on hyvin erilainen CPC, siinä mielessä, että mahdollinen tulo riippuu toimista tehdään, tai yksinkertaisesti siitä, kuinka monta myynti tapahtui, ja puolestaan ​​kuinka paljon komissio muodostettiin kyseisestä myynnistä. Jos esimerkiksi Microsoft oli saada CPA toimintatapaa, joka tarjosi 3% myynnistä heidän tuotteensa (toiminta), kustantaja saavat 3% kustannuksista kunkin tuotteen välitysmyyntinä myynnin jälkeen on suljettu.Yleensä tämä malli tarjoaa alhaisemmat riskit. CPA on suurempi potentiaalisia tuloja, jos on paljon myynti. Web Järjestelmänvalvojat voivat myös olla kumppaniksi rooli käyttämällä tai yhdistämällä mainoksia sisällön sivuillaan. Siksi aina kun vierailija napsauttaa niitä luovasti kirjoitetun tekstin linkit (ainutlaatuinen affiliate ID web-sivuston omistaja), on olemassa mahdollisuus ansaita että vierailija jos koskaan hän sulkee myynti sivuston, johon olet ohjataan häntä.

1. CPC tuottaa tuloja 'klik' perusteella mainoksia, kun taas CPA tuottaa tuloa periaatteella 'toiminta' perusteella, esimerkiksi kun myynti tapahtuu.