Ero PVC ja SVCPVC vs SVC

PVC ja SVC ovat erilaisia ​​virtuaalisia piirejä. 'PVC' tarkoittaa 'Pysyvä Virtual Circuit' ja 'SVC' tarkoittaa 'Switched Virtual Circuit.' Sekä PVC ja SVC pääosassa verkoissa kuten Frame Relay ja X.25. Niitä käytetään myös pankkiautomaatteja. Ymmärtää niiden eroja, tehkäämme ensin ymmärtää, mitä Frame Relay ja X.25 verkot ovat.

Frame Relay Networks
Frame Relay verkko on protokolla datayhteys verkkoon. Nämä verkot on suunniteltu erityisesti siirtämään tietoa WANs tai suuralueverkoissa. Frame Relay toimii ISDN tai kuituoptiikka; ne tarjoavat pienellä viiveellä ja korjaa virheet siten vähentää yläpuolella. Protokolla tarjoaa kustannustehokkaan televiestinnän joka on hyväksynyt yritysten siirtää pitkän matkan tiedot. Viime aikoina suosio releen verkkojen vähenee johtuen niiden asteittaista siirtymistä kohti IP tai Internet Protocol pohjaisia ​​ratkaisuja.

X.25
X.25-verkko on myös WAN tai suuralueverkko protokolla. Se hyväksyttiin televiestinnän yritysten ja on standardi protokolla CCITT tai neuvoa-antavan komitean Kansainvälisen Telegraph ja puhelin. Tämä protokolla mahdollistaa tietokoneiden kommunikoida väli- tietokoneverkkojen vaikka tietokoneet ovat erilaisia ​​julkisiin verkkoihin.

PVC (pysyvä Virtual Circuit)
PVC on virtuaalinen piiri, joka on saatavilla pysyvästi. Se on eräänlainen virtuaalinen piiri, jossa päätepisteet eivät signaalin piiri. Näennäispiirin arvot ovat manuaalinen. Reitti verkon kautta, linkki-by-linkki on myös manuaalinen. Jos laite sattuu epäonnistua, PVC myös epäonnistuu, ja fyysinen verkko on uudelleen reitin. Pysyvä virtuaalinen piiri on tehokas piiri isännät, joilla on kommunikoida usein kuin pankkiautomaatit.SVC (Switched Virtual Circuit)
SVC on luoda uudelleen yhteyden aina, kun tietoja on lähetettävä. Se on piiri perustettiin UNI. Se on pohjimmiltaan kysyntää yhteys; yhteys aloitetaan käyttäjän. Kun kytkin epäonnistuu, SVC epäonnistuu, ja yhteys on palautettu.

Yhteenveto:

1. 'PVC' on virtuaalinen piiri, joka on saatavilla pysyvästi. Se on eräänlainen virtuaalinen piiri, jossa päätepisteet eivät signaalin piiri. Näennäispiirin arvot ovat manuaalinen. Kuitenkin 'SVC' on piiri, joka on on-demand-piiri perustettu käyttäjän signaalit.