Ero Blackberry Torch 2 ja BlackBerry Torch 9800Blackberry Torch 2 vs Blackberry Torch 9800

Blackberry Torch 2 on oletettu korvaaminen Torch 9800. Suurin ero näiden kahden välillä on saatavuus kuin soihtu isn 't todella konkreettista vielä. Mitä olemme vain alustavan silmälasit, ja paljon voi muuttua ennen kuin se vapautetaan myöhemmin tänä vuonna tai aikaisin seuraavana. Jos päätämme mitä ostaa nyt, niin ei ole mitään järkeä odottaa soihtu 2. kuten odotettua, järjestyksessä seuraava laite olisi ovat parantuneet ominaisuudet ja paremmin silmälasit kuin edeltäjänsä. Mutta kuten todistettu Blackberry 's maine, muutokset ovat hyvin vähäisiä ja don 't harhailla liian kaukana alkuperäisestä Torch resepti.

Ensimmäinen ero Torch 9800 ja Torch 2 on lisääntynyt näytön resoluutio. Suurempi resoluutio tarjoaa hienompaa kuvanlaadun. Icons myös näyttävät paremmilta kuin on enemmän pikseleitä tietyllä alueella. Sen lisäksi suuri resoluutio, kaikki muu on sama. Ne ovat samankokoisia ja ne on tehty samasta materiaalista.

Muisti on seuraava alue, jossa Torch 2 saisi päivityksen. Sen sijaan, että 4GB varastointi että löytäisitte on Torch 9800, Torch 2 saisi 8GB. Kuten aina, microSD-muistikortti, johon mahtuu kortteja jopa 32 Gt, on saatavilla käyttäjille, jotka eivät ole tyytyväisiä toimitukseen sisäinen muisti.Yksi alue, jossa Blackberry älypuhelimet ovat jääneet verrattuna muiden valmistajien prosessointitehoa. Vaikka monet muut olivat jo urheilu prosessorit 1Ghz kellotaajuus, Torch 9800 oli vain 624MHz prosessori. Torch 2 pyritään kaksinkertainen kellotaajuus on suunnilleen 1. 2Ghz. Vaikka useimmat muut älypuhelimet jo kahden ytimen prosessorit, Torch 2 pitäisi olla aika reagoiva kuin Blackberry OS ei ole kovinkaan runsaasti resursseja.

Yhteenveto:

1. Torch 2 isn 't vielä saatavilla, kun Torch 9800 jo on.
2. Torch 2 olisi paremmat resoluutio verrattuna Torch 9800.
3. Torch 2 olisi kaksinkertainen varastointiin Torch 9800.