Ero svc ja asmx.svc vs .asmx

Tarvitsemmeko todellakin sanoa hyvästit .asmx?

Jokainen web-kehittäjä tuntee .asmx taas jotkut ovat vain perehtymällä .svc. Nämä ovat teknisiä ratkaisuja, jotka eivät äärimmäisen tärkeää kehittäjä 's linjan työtä, koska se on dynaaminen luonne. Kysymys on, onko todella suuri ero .svc ja .asmx? Pitäisikö ihmiset tekevät suuria siirtyminen .asmx kohteeseen .svc?

.ASMX Määrittelee verkkopalvelut kutsutaan Active Server Page (ASP-tiedosto), joka sitten automaattisesti kertynyt ASP.NET kerran on pyyntö palveluun. Nämä ovat helposti saatavilla Internetissä ja myös lähiverkossa. Voit asettaa ohjelmointikieli Visual Basic, C #, tai Jscript, .asmx nimet alkavat ASP.NET direktiivin WebServicen joka sitten seurasi kieli parametri käyttäen Windows-pohjainen web-palvelin kanssa NET.

Toisaalta, SVC tai .svc on tietokone tiedostopääte käyttää Microsoftin 's Windows Communication Foundation symboloida palvelu isännöi Internet Information Services. Windows Communication Foundation, tai WCF, on sovellus (API) on NET rakentamiseen liittyy, palvelukeskeisen sovelluksia.

Joten mikä on ero näiden kahden välillä? .SVC Voidaan kutsua .asmx steroideja, koska se voi tehdä kaiken, .asmx voi tehdä, mutta enemmän ominaisuuksia. Kun web-kehittäjät puhuvat .asmx, he tietävät, että se on jotain, mikä ei ole monimutkainen, koska se voidaan konfiguroida helposti. Huonona puolena on, se on vain vaadittaessa maksettavaa HTTP, kun .svc käytetään HTTP, MSMQ ja voidaan ylläpitää läpi eri alustoilla kuten winforms sovellus.

Sanoa kuitenkin, .svc voi korvata .asmx koko komeudessaan.

Kuitenkin .svc toisi enemmän koulutusta, koska on tarvetta fo ylimääräistä vaivaa ymmärtämään kokoonpano .svc. Tämä on syy, miksi monet kehittäjät silti mieluummin käyttää .asmx yli .svc. .ASMX On yksinkertainen mutta ei kovin voimakas. .SVC On tulevaisuus Net alustan.

.ASMX Ja .SVC molemmat ovat helppo oppia ja koodin ja on yhdensuuntainen ominaisuuksia, jotka täydentävät palveluun ja tietojen luokat. Mutta samankaltaisuus päättyy sinne. Lisää avain erot kahden ovat seuraavat: .asmx on helpompi määrittää kuin .svc koska .svc lisää niin paljon kokoonpano avaimia monipuolisia vaihtoehtoja, jotka eivät ehkä ole täysin käyttökelpoinen. .ASMX On helppo ottaa käyttöön, koska .svc ja sen monimutkaisia ​​kokoonpanoja ja vaihtoehtoja. ASMX doesnt 't tukea WS * standardit toisin .svc. Se tulee olemaan erittäin suuri hässäkkä työskennellä WS * kanssa .asmx. .SVC Tukee myös binary tiedostomuotoja ja REST. .SVC Myös kaapata viestejä koko palvelun / asiakas. on .svc luoda koodia, joka voi toimia toistaiseksi menettelyjä siepata viestejä ja tietysti ne kaikissa huoltotoiminnassa..ASMX Ei pysty tekemään tätä, mikä on valitettavaa, koska se voisi olla käytännöllistä tiettyinä vaikeat olosuhteet, kuten tekee mukautettuja autentikointi, lupa, puunkorjuu, ja reititys tekniikoita. Vaikka jos olet vielä saippualla Basic Profile, käytä aina .asmx sen yksinkertaisuus ja vaihtaa sitten .svc jos tarvitset yksi sen tiettyjä ominaisuuksia. Silti tie on täysin vaihtaa .svc.

.ASMX Lähestyy sukupuuttoon, ja .svc on nyt ja tulevaisuudessa web kehittämiseen. .SVC Voi tehdä paljon enemmän kuin kaikki .asmx yhdistetyn minkä vuoksi on pakottava tarve oppia .svc.

Yhteenveto:

1. .asmx määrittelee verkkopalvelut kutsutaan Active Server Page (ASP-tiedosto), joka sitten automaattisesti kertynyt ASP.NET kerran on pyyntö palveluun.

2. .SVC tai .svc on tietokone tiedostopääte käyttää Microsoftin 's Windows Communication Foundation symboloida palvelu isännöi Internet Information Services.

3. .SVC voidaan kutsua .asmx steroideja.