Ero CS4 ja CS4 ExtendedCS4 vs. CS4 Extended

Creative Suite 4 ja Creative Suite 4 laajennettu (myös tunnetaan paremmin nimellä CS4 ja CS4 Extended, vastaavasti) ovat molemmat osa Adobe Creative Suite. Se on kokoelma graafisen suunnittelun, videoeditointi, ja web-kehitystä sovellusten luotu Adobe Systems. Koko sviitissä Adobe 's sovelluksia (kuten PhotoShop, Acrobat ja InDesign), jotka perustuvat erilaisiin teknologioihin (kuten PostScript, PDF ja Flash, vastaavasti).

CS4 on samat ominaisuudet ja samoihin käyttötarkoituksiin kuin edeltäjänsä. Kuitenkin CS4 sovelluksia on uusi välilehtikäyttöliittymä työstämiseen samanaikaisesti käynnissä Adobe CS4 ohjelmia. Tämä mahdollistaa useita sovelluksia voidaan avata sisällä useita välilehtiä sisältyvät yhteen ikkunaan. NVIDIA CUDA teknologia on tällä hetkellä saatavilla kautta kolmannen osapuolen liitännäisten C, joka kiihdyttää H.264 video koodausta. CS4 on suunniteltu pystyä suorittamaan paremmin alle 64 bittinen ja monen ytimen prosessorit. Kun ajaa Windows-alustalla, CS4 toimii natiivisti kuin 64 bittinen sovellus; kuitenkaan CS4 ei natiivisti 64-bittinen sovellus. Tästä huolimatta Adobe Effects CS4 ja Adobe Premiere Pro CS4 on optimoitu 64 bittinen tietokoneille. Valitettavasti tällaista optimointi on saatavissa Adobe sovellusten Max OS X.

CS4 Extended on vain nimensä C laajennettu painos CS4 hakemuksen. Se sisältää yhä useampia ominaisuuksia ja toimintoja, jotka eivät ole tällä hetkellä saatavilla Standard Edition CS4. Monet näistä ominaisuuksia ovat voisivat manipuloida 2D- ja 3D-kuvien laajemmin. Standard Edition CS4 ei ole ominaisuuksia, jotka tekevät mahdolliseksi jopa hallita tai tallentaa 3D-grafiikkaa, puhumattakaan muuntaa ne 2D: stä 3D sovelluksen sisällä. Yhdessä uusien ominaisuuksien saatavilla CS4 Extended, ominaisuuksia, jotka ovat saatavilla CS4, Standard Edition on nyt tehostettu. On nyt helpompaa tapaa käyttää video ominaisuuksia C yhden näppäinoikopoluille C sekä skaalaus että on tietoinen sisällön mukaan muutettu.

CS4, Standard Edition ja Premium Edition ovat molemmat tarkoitettu ammattikäyttöön ammatillinen paino-, web-, interaktiivinen ja mobiili suunnittelijat. Ero näiden kahden version CS4 on, että Premium Edition sisältää myös Photoshop CS4 Extended, Adobe Flash CS4 Professional ja Adobe Dreamweaver CS4. On olemassa monenlaisia ​​erillisiä tuotteita saatavilla sekä Standard ja Professional Edition CS4, joista monet ovat päällekkäisiä C kuten Adobe Acrobat 9 Professional, Adobe Illustrator CS4 ja Adobe InDesign CS4.CS4 Extended sisältää työympäristön parannuksia, kuten neste kuvapinnan kierto, Tasaisempi vieritys ja zoomaus, N-up ja useita asiakirjan mukaan multi-touch-tuki Mac-kannettavat tietokoneet, ja profiilien tukea käyttäjille Värisokeita. Nämä laajennettu ja parannettuja ominaisuuksia tulevat $ 500 korotus CS4 Standard Edition, ja peräti $ 400 CS4 Professional Edition.

Yhteenveto: