Ero WAP- ja InternetWAP vs Internet

Internet viittaa maailmanlaajuisesti yhteenliittäminen tietokoneiden mahdollistaa helpompi tietojen jakaminen, video-, tai jopa äänisignaaleja. Internet on laaja verkkoyhteys koostuu pienemmistä verkkoyhteyksiä, esimerkiksi lähiverkkoja tai kaukoverkkojen, ja voi helposti valita, mitä jakaa muiden kanssa tai mitä vastaanottamaan muilta. WAP viittaa Wireless Application Protocol, ja tämä on käyttää ihmiset, jotka omistavat jonkin kämmentietokoneita, kuten matkapuhelimia vaihtaa tietoja, kuten sähköposteja tai jopa ladata musiikkia. Jotkut langattomat verkot, joita tuetaan WAP ovat koodattu monipääsy ja maailmanlaajuisten järjestelmien mobiilisovelluksia.

Internetiä käyttävät tietokoneita, voidaan käyttää suurikokoisten selaimet, kuten Mozilla Firefox tai Internet Explorer. Nämä selaimet yleensä sallivat käyttäjän käytettävissä on enemmän tietoa Internetistä ja myös ladata tai ladata suuria tiedostoja. WAP joka käyttää Internetiä käyttää mini-selaimet kuten Opera Mini, joka on tiedostojen kooltaan pieniä, jotta he voivat mukavasti mahtuu pieneen tallennuskapasiteetin kämmentietokoneita. Nämä mini-selaimilla voi käyttää vain rajoitetusti tietoa ja ovat yleensä ole tehokkaita valtava Internet-sovelluksia.

Internet-palveluja, joista tavallisesti paikallisen Internet-palveluntarjoajien mukaan, missä maassa yksi tulee. Nämä Internet-palveluntarjoajat ovat yleensä vastuussa seurannasta, ylläpidosta ja korjaamisesta internet-yhteydet niiden asiakkaiden, ja he tekevät kaikki tämä maksu normaalisti veloitetaan lopussa kuukauden. WAP-palvelut tarjotaan ja tukee yritysten, jotka tukevat toimintaa kämmentietokoneita, esimerkiksi palveluoperaattoreiden ja ne myös veloittaa palveluistaan.

WAP pääsee missään asti kun henkilö kämmentietokone on alueella joita palveluntarjoajat tukevat laitteen toimintaa. Alueilla, joita tällaisessa tapauksessa ovat yleensä suuria, ja näin ollen, omistajan tällainen laite on varma WAP-yhteyden suurimman osan ajasta. Täysi pääsy Internetiin edellyttää tietokoneen käyttöä ja siis yksi voi tehdä tämän vain, kun tietokoneen avulla, ja tämä rajoittaa paikat, joissa Internet pääsee.Et 't tarvitse muuttaa WAP-asetukset joka kerta kun siirrät uuteen paikkaan, ja tämä tekee siitä erittäin kätevä niin pitkälle kuin olet peittoalueella palveluntarjoajalta. Internet-yhteyden, sinun täytyy säätää Internet yhteysasetukset tietokoneen aina siirtyä uuteen liityntäpisteeseen. Tämä johtuu eri tarjoajien ja erilaisten järjestöjen on eri Internet-asetukset, esimerkiksi Internet-protokollan osoitteita.

Yhteenveto:

1. WAP on langaton yhteys, kun Internet ei ole ja käyttää tällaisia ​​kytkentöjä kuin valokaapeleita.
2. WAP käyttää mini-selaimet, kuten Opera Mini, kun Internet käyttää selainten kanssa suuria tiedostoja, kuten Internet Explorer.
Internet-palveluja tarjoavat Internet-palveluntarjoajien, kun WAP-palveluja tarjoavat yritykset, jotka tukevat toimintaa kämmentietokoneita.
3. WAP pääsee missään kun taas Internet pääsee vain paikasta, jossa on internet-yhteys.