Ero Maya ja 3DS MaxMaya vs 3DS Max

Kun se tulee 3D-mallinnus ja animaatiot, on olemassa paljon sovelluksia siellä, jotka vaihtelevat super-kallista täysin ilmaiseksi. Mutta kun se tulee paras on kaksi nimeä, jotka tulevat ulos päälle, Maya ja 3DS Max. Suurin ero Maya ja 3DS Max on hinnoittelu. Maya on huomattavasti arvokkaampi kuin 3DS Max. Mutta jos olet opiskelija, voit saada erityisiä hinnoittelu, joka on huomattavasti pienempi.

Toinen asia, sinun pitäisi harkita on oppimiskäyrä. Maya on melko vaikea oppia; varsinkin joten jos sinulla on vähän tai ei lainkaan taustaa 3D-mallinnusta. Monet ammatti 3D modelers ja animaattorit neuvoo käyttäen 3DS Max ensin koska se on helpompi oppia. Tee mitään virhettä, 3DS Max ei ole helppo ohjelmisto oppia, mutta verrattuna Maya, se on hieman helpompaa.

Vaikka kaksi on melko sama tarkoitus, käyttäjillä on mieltymyksiä siitä, mitä he käyttävät tähän tehtävään. Maya käytetään usein 3D-animaatio elokuvissa, joissa sen kehittyneitä ominaisuuksia tuottaa hyvin realistinen kuvia. Vertailun vuoksi 3DS Max suosii pelin kehittäjät, koska ne voivat helposti mallintaa ja kamppeet merkkejä, jotka eivät ole kovin monimutkaisia ​​suhteen yksityiskohtia.

Lopuksi on kysymys käyttöjärjestelmän. 3DS Max toimii vain tietokoneissa, joissa on Microsoft Windows. Vaikka Windows on edelleen laajimmin käytetty käyttöjärjestelmä tänään, se ei ole ainoa. Maya, toisaalta, on versiot Microsoft Windows, Mac OS, ja jopa Linux. Joten jos olet väsynyt Windows, tai jos haluat yksinkertaisesti on toinen käyttöjärjestelmä, niin Maya on sinulle.Lopulta sen ei 't oikeastaan ​​väliä kumpi valitaan kuten viimeaikaiset edistysaskeleet ovat vähentyneet kuilua niitä edelleen. Maya on vähitellen laskenut sen hinnoittelu taas 3DS Max on lisännyt valmiuksia. Lopullinen tulos on edelleen pitkälti riippuvainen henkilö käyttää se kuin ohjelmiston. on parasta, että saat hyvä käsitys kumpi ohjelmia käytetään ja kehittää taitoa mallinnus ja animointi.

Yhteenveto:

1. 3DS Max maksaa paljon vähemmän kuin Maya.
2. Maya on paljon jyrkempi oppimiskäyrä kuin 3DS Max.
3. 3DS Max käytetään pääasiassa pelin kehittämiseen, kun Maya käytetään pääasiassa animaatioita.