Ero Tuple ja ListMonikko vs List

Tuples ja luettelot ovat kaksi eri mutta samanlaisia ​​järjestyksessä tyypit Python.

pytonkäärme
Python on ohjelmisto, kieli, joka auttaa yksi työ- nopeammin ja lisää tuottavuutta ohjelman. Se auttaa myös alentaa kunnossapidon kustannuksiin. Se on ohjelmointikieli, joka auttaa integroimaan järjestelmissä, tehokkaasti ja kustannustehokkaasti.

Python on kieli, jota voidaan käyttää maksutta kotimaisten tai kaupallisia tuotteita. Syynä on se, että se on OSI (Open Source License) hyväksytty. Se toimii Mac OS X, Windows, Linux / Unix. Python on portattu NET virtuaalikoneita ja Java.
Tuples ja luettelot Python ovat samankaltaisia ​​järjestyksessä tyyppejä mikä aiheuttaa hämmennystä ihmisten kielen oppiminen, mutta ne ovat erittäin selviä eroja.

tuples

Kirjaimellisen syntaksi tuplat näkyy suluissa.
Tuples ovat muuttumattomia. Termillä 'muuttumaton', tarkoitetaan sitä, että kun ne on luotu, ne eivät tue mitään ylimääräisiä toimintoja, jotka voidaan lisätä kielen ja ei voi muuttaa sen jälkeen, kun ne on luotu.
Tuples ovat heterogeenisiä. 'Heterogeeninen' tarkoittaa, että yleensä tuplat ovat järjestyksessä tyyppiä, joka on monipuolinen ja erilaisia, tai tehtyjen merkintöjen on erilliset merkityksiä.
Monikko pidetään yhtenäistä yksikköä.
Tuples näkyy rakenne.Listat

Kirjaimellisen syntaksi luetteloista näkyy hakasulkeissa.
Listat ovat vaihteleva. By 'vaihteleva' tarkoitetaan sitä, että nämä esineet pystyvät tukemaan uusia toimintoja. Joten lista sekvenssi on eräänlainen sekvenssi, joka tukee toimintoja, kun se lisätään kieltä, vaikka perustamisen jälkeen.
Ne ovat homogeenisia. Termillä 'homogeeninen', se tarkoittaa, että nämä sekvenssi tyypit käsittelevät samanlaisia ​​tai samanlaisia ​​asioita. Yksi on käsiteltävä yksilöllisesti kohteita.
Listat näyttää järjestyksessä.

Yhteenveto:

1. tuples ja luettelot ovat kaksi samanlaista sarjoissa samaa ohjelmointikieltä, Python. Tuples ovat muuttumattomia mikä tarkoittaa, että ne ei voi muuttaa, kun ne on luotu; katsoo, luettelo on sekvenssi, joka on vaihteleva. Sitä voidaan muunnella sen jälkeen, kun se on luotu, ja se tukee lisäksi toimintaa liikaa.
2. kirjaimellinen syntaksi tuplat esitetään suluissa taas kirjaimellisesti syntaksi listojen näkyy hakasulkeissa.
3. tuples ovat heterogeenisiä, kun luettelot ovat homogeenisia. Yksi on käsiteltävä yksilöllisesti kohteita.