Ero CAST ja muuntaaCAST vs CONVERT

Saatavuus eri ohjelmistojen tarkoitettu tietokanta ja varastointi muiden matemaattisten tietojen on suuresti muuntuvia toimintaa ja vakiomenetelmät monilla teollisuuden yrityksille. Kaikkien näiden tietokoneohjelmien, SQL-palvelin osoittautuu helpoin ja käytännöllisin voidaan käyttää.

SQL-palvelimen tuottama Microsoft toimii relaatiotietokannan hallintajärjestelmä, joka on osoittautunut hyödylliseksi markkinoilla eri yritysten. Palvelin toimii Transact-SQL, joka on määritelty ryhmänä ohjelmoinnin laajennuksia perin kehitetty Sybase yhdessä Microsoft lisäämällä ominaisuuksia säännöllinen SQL.
Tämä tieto voi olla liikaa joku, joka ei koskaan todella monipuolinen, kun se tulee ohjelmointi ja tietokantojen hallintaa, mutta SQL palvelin voidaan yksinkertaisesti nähdä välineenä tapahtuman ohjaus, lukuun ottamatta, ja / tai virheiden käsittelyä, rivi käsittely, ja hallintaan julisti muuttujien C, jotka kaikki ovat hyödyllisiä seurantaan vaikkapa myynti tietyn yrityksen tai säilyttämällä tietoja tarvitaan insinöörit.

SQL-palvelin kehitti ensimmäisenä Sybase. 1980-luvun lopulla, kuitenkin, Microsoft yhteistyössä Sybase ja Ashton-Tate tuotti ensimmäisen version tuotteen OS / 2. Se oli vuonna 2005, kun SQL Server 2005, joka tuli heti suosittu keskuudessa tietokoneen käyttäjiä, tuotettiin markkinoilla. Tuote tiedetään olevan joustavampi kuin alkuperäinen versio samalla tarkka skaalautuvuus, parantaa luotettavuutta, ja kohonnut turvallisuus tietokantaan käytöistä. On myös todettu olevan tehokas vähentäminen monimutkaisuus ja puuduttavan mukana tietokannan hallinta.

Tällä hetkellä käyttäjät annetaan mahdollisuus valita kahdesta toiminnot SQL palvelimen pyrkimys muuntaa ilmauksia yhdestä tyypistä toiseen, koska ne kohtaavat tarve muuntaa tiedot tallennetun tai rutiini tietyllä teollisuuden yritysympäristössä. Esimerkiksi käyttäjät tarvitsevat muuntaa dataa datetime joka varchar tyyppi voi käyttää toimintoja muuntaa ja Cast.

Vaikka molemmat toiminnot osoittautua tehokkaaksi muuntaminen käyttäjien tarpeisiin, on tarpeen, että käyttäjät tietävät, jonka toiminnot suorittavat parhaiten asetuksia. Muista, että muuntaminen on nimenomaan SQL Server ja voi olla ystävällinen, kun se tulee muuntaminen päivämäärä ja aika-arvot, murto numeroita ja raha merkityksiä.
Cast, toisaalta, on enemmän ANSI-standardin ja voi olla enemmän kannettavia kuin muuntaa. Tämän tyyppinen toiminto voidaan hyödyntää muuhun tietokantaan sovelluksia enemmän tai vähemmän kuin on. Siten Cast voidaan pitää huonompi muuntaa kun se tulee joustavuutta ja voimaa. Toisaalta Cast voi olla enemmän hyötyä kuin muuntaa, kun se tulee muuntaminen desimaalin ja numeeriset arvot funktiona on kyky säilyttää desimaalien määrän alkuperäisestä ilmaisuja.Näistä syistä, jotka asiantuntijoiden mukaan käyttää Cast ensimmäiseen muuntamista ennen hyödyntäen muuntaa erityisiä tehtäviä, että Cast voi olla tehokas. Yksinkertaisesti sanottuna, Cast voivat olla tehokkaampia, kun käyttäjät pyrkivät olla Transact-SQL ohjelmakoodin noudattamaan SQL-92. Sitten taas, muuntaa olisi käytettävä varten hyödyntää tyyli toiminnallisuutta muuntaminen.

Siitä huolimatta ei ole paljon eroa Cast ja muuntaa, Datetime muotoilutoimintoja syrjään.
Useimmat käyttäjät vain haluavat käyttää Cast jokaisessa muuntaminen tehtävään ja back-up menettelyn hyödyntämiseen Convert joka voi olla tehokas kanssa Datetime-erityinen rutiinia.

Yhteenveto:

1. Sekä CAST ja muuntaa ovat ominaisuuksia SQL Server tarpeen muuntamiseksi ilmaisuja yhdestä tyypistä toiseen.
2. CAST on käyttäjäystävällisempi kuin MUUNNA koska se on helpompi käyttää muuntamista.
3. CONVERT kuitenkin, osoittautuu tehokkaampi ja joustavampi kuin CAST.