Ero Google ja Google ChromeGoogle vs Google Chrome

Google on yksi suurimmista ohjelmistoyrityksistä tänään. Se on paljon tuotteita, jotka ovat tarjolla; jotkut ovat maksettu pohjalta kun taas useimmat ovat ilmaisia. Yksi Googlen tuotteita on Chrome, joka on nimi niiden käyttöjärjestelmä ja selain. Selain on suositumpi kahden, tarttumalla mojova osuus selain markkinoilla; ottaen valtava palasina osakkeista Microsoft 's Internet Explorer ja Mozilla' s Firefox.

Silti Google ei ole suosittu vain siksi Google Chrome. Heidän numero yksi tuote on vielä hakukoneen, joka palvelee kaksi kolmasosaa kaikista internet-hakuja tänään. Itse asiassa se on vaikea useimmat ihmiset erottaa Google, yritys, Googlen hakukone. Muita Googlen palveluja ovat erittäin suosittu Google Mail, yleisesti tunnettu Gmail, Google Docs, Google Talk, ja paljon muuta.

Google Chrome OS, Google pyrkii siirtymään kaikille kaukana tavallisista rakenteesta computing, jossa kaikki on tallennettu tietokoneen. Käsite cloud computing tarkoittaa, että Google Chrome OS sisältää paljain olennaiseen tarvitaan käynnistyksen tietokoneen. Kun se on alkanut, kaikki tarpeelliset tiedot vedetään pilvestä tai Internetissä. Tämä tarkoittaa, että sinun täytyy olla riittävän nopea internet-yhteys koko ajan, mikä voi olla ongelma joissakin maissa, joissa yhteydet eivät ole nopea eikä johdonmukaista. Jos et ole pääsyä hyvälaatuista yhteyttä, hyödyt ovat varsin mukavaa. Ensinnäkin, käyttöjärjestelmä on ilmainen ja sinun ei tarvitse ostaa uuden aina muuttaa tietokoneen. Koska data sijaitsee pilvi, te myös uskaltaisi 't tarvitse suuren kapasiteetin kiintolevyn, joka lisää painoa ja imee akun virtaa. Menettää tietokone ei myöskään tarkoita menettää tietoja, jotka joissakin tapauksissa voivat olla suurempi tappio kuin tietokone johtuen niiden merkitystä tai luottamuksellisuutta.Google on yksi suurimmista muuttajia laskettaessa nykyään. Google Chrome, selain ja ohjelmisto, on tuote, joka voi ottaa käyttöön valtava muutos siinä, miten ihmiset käyttävät tietokoneita. Vaikka se saattaa tuntua eri tuotteisiin, nämä kaksi ovat todellisuudessa toisiinsa kuin Google Chrome OS on selainpohjainen ja vähitellen integroida muihin Googlen tuotteiden yhtenäisen alustan.

Yhteenveto:

1. Google on yritys, kun Google Chrome on käyttöjärjestelmä Google