Ero Järjestelmän palauttaminen ja System Recovery Järjestelmän palauttaminen vs System Recovery

Järjestelmän palauttaminen on analoginen järjestelmä palautus mekanismi. On lepopiste, jota käytetään järjestelmän palauttaminen rollback kaikki muutokset tiedostoihin tai asetuksiin, päivitykset ja asennus tehdään määrittelyn jälkeen reset piste. Et voi saada takaisin poistetut tiedostoja, ja data ei vaikuta järjestelmän palauttaminen. Se skannaa tietokoneen muistiin vikoja. Se käyttää backup mahdollisuus palauttaa kiintolevyn sisällön. Se voi korjata ongelmia, kuten vahingoittuneita tai puuttuvia järjestelmän käynnistystiedostot. Se vie varmuuskopion useimpien kuljettajien ja jopa rekisterissä. Jos käyttäjät ovat huolissaan tilankäyttö, niin ne eivät voi valita järjestelmän palauttaminen vaihtoehto ja siten tiedostot vain varastoidaan mutta ei varmuuskopioida.

System Recovery on sisäänrakennettu työkalu, joka palauttaa koneesi tehdasasetukset. System Recovery rullaa takaisin koneen samassa tilassa kuin uuden koneen, että olet ostanut. Kaikki tiedot, mitä tahansa virusinfektio, ja asennetut ohjelmistot C kaikki on pyyhitty pois. Alkuperäinen asetukset palautetaan käyttämällä Korjauslevykkeiden. Virus infektio voi jäädä koneen, jos järjestelmä käyttää elpyminen osiot, jotka ovat alttiita viruksen. System Recovery on kätevä diagnosoida ja toipua järjestelmän uhkaava virheet, jotka voivat haitata järjestelmän käynnistyksen prosessi.

Yksi tärkeimmistä eroista Järjestelmän palauttaminen ja System Recovery on, että järjestelmän palauttaminen huolehtii tiettyjen sovellusten kanssa laajennuksia kuten .exe, .dll, jne. Ja ottaa varmuuskopio kaikille käyttäjille 'henkilötiedot tallennettuja joko paikallisella levyllä tai toinen tallennusvälineitä. System Recovery auttaa korjaamaan mitään vahinkoja osioille.

Yhteenveto:

1. Järjestelmän palauttaminen avulla käyttäjä voi luoda käsikirja palautuspisteitä, palauta olemassa palautuspiste, ja jopa muuttaa Järjestelmän palauttaminen asetukset.2. System Recovery helpottaa tiedostojen turvallisia alkaen kiintolevy hajoaa ja katastrofeja.

3. Jos haluat käyttää järjestelmän palauttamisen, joko kirjoittaa 'palauttaa' hakukenttään alussa valikko tai 'Rstrui.' Saat mahdollisuus liikkumaan asti viime määritellyn palautuspisteen, tai jos on vapaus valita oman palautuspisteen.

4. Windows Vista tarjoaa erilaisia ​​System Recovery ominaisuuksia, kuten: Käynnistyksen korjaus ja Järjestelmän palauttaminen yhdistettynä Windows Memory diagnostiikkatyökalu.