Ero Google Android ja Windows MobileGoogle Android vs. Windows Mobile

Kun se tulee käyttöjärjestelmiä älypuhelimille, on olemassa vain kourallinen helposti tunnistettavissa nimiä. Tämä sisältää Windows Mobile Microsoftin Android Google, Blackberry OS RIM, ja IOS Apple. Neljän edellä mainittiin, vain kaksi ensimmäistä löytyy eri puhelimia eri valmistajilta. Suurin ero Android ja WM on, että Android perustuu pitkälti Linux kun Windows Mobile perustuu Microsoft Windows. Vaikka yhtäläisyyksiä saattaa olla näkyvissä WM, et todellakaan voi 't kertoa Android. Toinen keskeinen ero on lisensointi, kun Windows Mobile on vapaata ohjelmistoa, kuten Windows, kun taas Android on avoimen lähdekoodin ja periaatteessa vapaa käyttöjärjestelmä, matkapuhelinvalmistajat voivat nipistää se sopivat heidän laitteisto enemmän.

Kun se tulee sovelluksia, jotka voidaan asentaa puhelimia, WM vielä voittaa pois, koska se on paljon enemmän sovelluksia, jotka voidaan ladata ja asentaa. Ainoa haittapuoli WM on puute keskitetyn App Store, kuten että Android ja iPhone. WM käyttäjä, joka etsii sovellusta, joka tekee tietyn asia on pohjimmiltaan jätetään yksin.

Merkittävä vaatimuksen älypuhelimet on kyky synkronoida yrityksen sähköpostin järjestelmiä lähettää ja vastaanottaa sähköposteja. Vaikka Google on tunnettu sähköpostipalvelu, se ei mittakaavassa jopa tarjoamia Microsoft Exchange. Google teki tämän vuoksi Microsoft Exchange Android, jotta voi synkronoida Exchange-palvelimet. Tämä on myös samaa polkua, joka on ottanut Apple iPhone aikaisemmin.Lopuksi Android on melko uusi ja Google on edelleen hyvin nopeaa kehitystä prosessi vahvistaakseen tiettyjä virheitä ja lisätä uusia toimintoja niiden käyttöjärjestelmä. Toisaalta, Microsoft on käytännössä luovuttu ikääntymisen WM käyttöönoton Windows Phone 7 Series, joka on määrä julkaista myöhemmin tänä vuonna. Paljon teollisuuden watchers ovat kommentoineet, että Microsoft luotu Windows Phone 7 tyhjästä sijaan parantaa Windows Mobile.

Yhteenveto:
1. Android perustuu Linux, kun Windows Mobile perustuu Microsoft Windows
2. Android on avoimen lähdekoodin vaikka Windows Mobile ei ole
3. Android on oma app markkinoilla, jotka nykyinen Windows Mobile -laitteet puuttuu
4. Android on vielä vähemmän sovelluksia kuin Windows Mobile
5. Android mukautuu Microsoft Exchange kotoisin Windows Mobile