Ero XML ja XSDXML vs. XSD

XML, tai Extensible Markup Language, on vakio tai joukko sääntöjä, jotka sääntelevät koodaus asiakirjojen sähköiseen muotoon. XML kulkee käsi kädessä HTML internetin käyttö. XML määrittelee rakenteen dokumentin, mutta ei tapa dokumenttia katsellaan; tämä hoitaa HTML. XSD sanoista XML Document, ja on yksi useista XML kieliä, jotka määrittävät, mitä voitaisiin sisällyttää sisällä asiakirja. Piirre, XSD, että ihmiset löytävät olevan yksi sen vahvuuksista on, että se 's kirjoitettu XML. Tämä tarkoittaa, että käyttäjät, jotka tietävät XML tuntevat jo XSD, poistaa tarpeen opetella toista kieltä.

XML ei määritellä mitään elementtejä tai tunnisteita, jotka ovat käyttökelpoisia dokumentissa. Voit luoda tunnisteen kuvaamaan mitä tahansa elementin XML dokumentti, kunhan noudatat oikea rakenne. XSD määritellään elementtejä, joita voidaan käyttää asiakirjoja, jotka koskevat todelliset tiedot, joiden kanssa se on koodattu. Toinen myönteinen piirre joilla määritellään elementtien ja tietotyyppejä, on se, että tiedot tulkitaan oikein. Tämä johtuu siitä, että lähettäjän ja vastaanottajan tietää muodon sisältöön. Hyvä esimerkki tästä on päivämäärä. Päivämäärä, joka on ilmaistu 12.01.2010 voivat joko merkitä 12 tammikuu tai joulukuun 1. päivänä. Julistamisesta päivämäärä tietotyyppi käytettäessä XSD asiakirjassa, varmistaa, että se vastaa rakenteeltaan sanelema XSD.

Koska XSD asiakirja edelleen noudattaa XML-rakenne, se on edelleen validoitu XML-dokumentin. Itse voit käyttää XML jäsentimiä jäsentää XSD asiakirjoja, ja se suorittaa virheettömästi, ja tuottaa oikeaa tietoa tiedostosta. Päinvastainen ei välttämättä pidä paikkaansa, koska XML-dokumentti saattaa olla elementtejä, jotka XSD jäsentimen ei välttämättä tunnista.

XML vain tarkistaa, miten hyvin muotoiltu asiakirja on. Tämä voi olla ongelma, koska hyvin muodostuneita dokumentti voi silti sisältää virheitä. XSD validointi ohjelmisto usein saaliit virheet XML validointi ohjelmisto ehkä kaipaamaan.

Yhteenveto:1. XSD perustuu ja kirjoitettu XML.

2. XSD määrittelee elementit ja rakenteet, jotka voivat näkyä dokumentin, vaikka XML ei.

3. XSD varmistaa, että tieto on oikein tulkitaan, kun taas XML ei.

4. XSD asiakirja on validoitu XML, mutta päinvastainen ei ehkä aina ole totta.