Ero Yahoo Mail ja Gmail Yahoo Mail vs Gmail

On olemassa monia sivustoja, jotka tarjoavat ilmaiseksi sähköposti. Suurimpia ovat Yahoo Mail ja Gmail (tunnetaan myös nimellä Google Mail). Jos harkitset, mitä niistä käytetään, kannattaa ensin miettiä, mitä muita palveluita käytät, koska tämä säästää tekemästä muita tilejä. Google on melko suuri yritys, joka omistaa paljon muita sivustoja. Gmail tili voidaan käyttää YouTubessa, Picasa, Google Docs, ja monet muut samalla kun Yahoo sähköpostitili voidaan käyttää Flickr, del.icio.us, Yahoo Messenger, ja monet muut samoin. Tietenkin, joilla on tilejä sekä Yahoo ja Google ratkaisee tämän ongelman helposti.

On todellisen Web GUI, kaksi ovat hyvin erilaisia ​​lähestymistapoja. Yahoo sulloo niin paljon tietoa kuin mahdollista tervetullut sivulle. Se sisältäisi uutisia, viime päivitykset sosiaalisen verkostoitumisen sivustoja, ja jopa trendit aiheita. Toisaalta, Gmail pätee yksinkertainen lähestymistapa. Se menee suoraan sähköpostiisi ja on hyvin pieni sotkua. Toinen kriittinen toiminto on skannaus roskapostin. Tällä alalla, näyttää siltä, ​​että Google on parempi suodatin kuin Yahoo Mail taipumus kaipaamaan joitakin roskapostin tai väärin lähettää laillinen sähköpostin roskapostikansioon.

Toinen ero Yahoo Mail ja Gmail on mitä saat ilmaiseksi ja mitä don 't, eli POP-yhteys ja sähköpostin välitys. Sähköposti huolinta on melko itsestään selvä, koska se yksinkertaisesti välittää sähköpostit se saa sähköpostiosoitteeseen että te 've merkitty. POP on protokolla, jonka avulla voit käyttää eri sähköpostiohjelmaa hakea ja lähettää sähköposteja; suosittuja asiakkaita ovat Outlook ja Thunderbird. Saat molemmat ilmaiseksi Gmailissa, mutta sinun täytyy tilata Yahoo Mail Plus, maksettu päivittää Yahoo Mail, saada ne. Jos et halua maksaa näistä palveluista, niin Gmail on ainoa valinta.Koska vanhempi kahden sähköpostipalvelut, se on ymmärrettävää, miksi Yahoo on enemmän käyttäjiä kuin Gmail. Mutta yksinkertainen käyttöliittymä ja erinomainen maksuttomia palveluja, Gmail on nopeasti yleistymässä.

Yhteenveto:

1. Gmail ja Yahoo Mail on eri liittyvät palvelut.
2. Yahoo Mail kotiin näyttö näyttää yli sähköposteja kun Gmailin keskittyy sähköposteja vain.
3. Gmail on parempi seulonta roskapostin kuin Yahoo Mail.
4. Gmail tarjoaa POP pääsyn ilmaiseksi kun Yahoo Mail tuottaa saman maksua.