Ero WWW ja public_htmlWWW vs public_html

Kun uusi rakennus sivustoja, monet ihmiset voivat löytää sen sekava, että on kaksi paikkaa, jossa voit tallentaa sisältöä sivuston. Siellä 's WWW ja public_html. Tärkein ero näiden kahden välillä on, jossa yksi on varsinainen. Useimmiten public_html on todellinen kansio, joka sijaitsee isäntä. Vaikka WWW voi myös olla fyysinen kansio, se on usein vain linkkiä, joka osoittaa public_html kansioon.

Huolimatta siitä Näistä kahdessa paikassa, ei oikeastaan ​​mitään eroa, jos laittaa tiedostoja WWW-kansion tai public_html kansioon ne periaatteessa mennä samaan kansioon ja se näy molemmissa. Kaikki muutokset teet voisi näkyä myös toinen, koska ne ovat yksi ja sama.

Kun alkuaikoina Internet, ei ollut mitään standardia tapa tehdä asioita. Tämä johti erilaisiin toteutuksiin. WWW aluksi näytti olevan enemmän intuitiivinen paikka julkista tiedostoja. Koska on olemassa kaksi kansiota, jotka tallentavat samat tiedostot, jolloin toisistaan ​​riippumattomia voivat johtaa erilaisiin ongelmiin. Esimerkiksi sinulla on sivusto, joka oli varastoitu WWW ja käyttää WWW polkuja muihin tiedostoihin, siirtämällä ne public_html kansioon edellyttäisi muuttuu koko polkuja yhteyksien, joka voi olla varsin ikävä, jos sinulla on paljon sivuja. Nykyisessä toteutuksessa tekee merkityksetöntä, mitä kansiota käytät oman polun samat tiedostot olisivat löytyy sekä kansioihin.Rinnakkaiselo WWW ja public_html on vain jäänne kuinka asiat tehtiin aikaisemmin. Käyttämällä yhtä tai toisella ei ole hyviä tai huonoja puolia. Niin kauan kuin se toimii, ei ole mitään syytä muuttaa mitä käytät nyt.

Yhteenveto:

1. public_html on usein varsinainen kansio, kun WWW on vain linkki
2. public_html ja WWW ovat missä tallentaa tiedostoja sivuston