Ero WM5 ja WM6WM5 vs WM6

WM sanoista Windows Mobile, joka on käyttöjärjestelmä Microsoftin joka on räätälöity kämmentietokoneita kuten älypuhelimet ja kämmentietokoneet. WM6 on päivitetty versio vanhempi WM5. Siinä otetaan käyttöön paljon parannuksia, joka parantaa yleistä käyttökokemusta. Ensin pitkä lista parannuksia on lisäksi kaksi muuta näyttöresoluutioilla että se tukee; eli 320320 ja 800480. Enemmän päätöslauselmien avulla valmistajat voivat luoda enemmän laitekokoonpanot eri LCD kokoja.

WM5 sallittu vain sähköpostit olla tekstimuodossa, joka puuttui alustaminen mihinkään. WM6 korjaa tämän ongelman lisäämällä HTML tukea, aivan kuten mitä voisi löytää useimmissa nykyaikaisissa sähköpostiohjelmissa. Toinen muutos on vapauttaa uudempia Office Mobile 6. 1 niille, jotka rutiininomaisesti auki tai muokata asiakirjoja. Riippumatta näistä parannuksista, on olemassa myös joitakin pieniä muutoksia, jotka toteutettiin eri osa käyttöjärjestelmän. Jotkut ominaisuudet, jotka oli muutoksia ovat Bluetooth-, internet jakaminen ja etätyöpöytäkäytön.

Uusi WM6 on lisätty Windows Live. Windows Live on Microsoftin 's tapa tarjota nopean ja helpon tavan käyttää keräämiseen palveluja he tarjoavat. Kuten WM5 julkaistiin ennen käyttöönottoa Windows Live, WM5 puuttuu Windows Live. WM6 myös mahdollistaa käyttäjän käyttää VoIP äänipuheluita WiFi tai 3G-datayhteyden. VoIP voi leikata kustannuksia yrityksille, jotka päättivät toteuttaa tällainen rakenne työntekijöilleen. Microsoft myös täydentäviä ominaisuuksia, kuten akustisen kaiunpoistavasta parantaa laatua puhelut entisestään.

Lopuksi Microsoft lisäsi kyky käyttäjät voivat opt-in asiakkaan palaute palvelu, joka kerää tietoa siitä, miten käyttäjä tavallisesti käyttää laitetta. Tämä tieto voi auttaa Microsoft kehittämään tai optimoida käyttöjärjestelmä sopivaksi käyttäjän 's käyttötavoista.

Yhteenveto:

WM6 on päivitys vanhemmat WM5

WM6 lisää tuen kaksi päätöslauselmaa ole käytettävissä WM5WM6 lisää tuen HTML sähköposteja samalla WM5 tuetaan vain tekstiä

WM6 mukana uudempia Office Mobile 6. 1, kun WM5 ei

WM6 on pieniä parannuksia monenlaisia ​​toimintoja läsnä WM5

WM6 on Windows Live vaikka WM5 ei

WM6 lisää VoIP tukea, joka ei ole saatavilla WM5