Ero Mozilla Firefox ja Google ChromeMozilla Firefox vs Google Chrome

Me kaikki tiedämme, että useimmat ihmiset, jotka käyttävät IE tehdä niin, koska se on sopivasti siellä tai koska he eivät tiedä, että on olemassa muita vaihtoehtoja. Mutta niille, jotka päättävät vaihtaa selainta, Firefox on kukkulan kuningas. Se on ollut olemassa jo huomattavan pitkän ajan ja sitä on testattu monet sen käyttäjät. Kromi, hyvin uusi selain tarjontaa ohjelmisto jättiläinen Google, on nopeasti kerätä maahan useammat ihmiset ovat siirtymässä IE ja Firefox huolimatta oletettua epävakaus johtuu sen iästä.

Mitä useimmat ihmiset todennäköisesti huomaa erona näiden kahden välillä on se, miten ne näkyvät. Chrome on niin paljon enemmän tilaa tehokas verrattuna Firefox. Tämä tila hyötysuhde on erittäin toivottavaa laitteita hyvin pieniä näyttöjä, kuten kannettavat tietokoneet, jossa jokainen pikseli on prime kiinteistöjä.

Toinen keskeinen muutos Chrome on, miten se käsittelee välilehdet. Chrome luo erillinen prosessi kunkin välilehden toisin Firefox joka kulkee kaikki välilehdet saman prosessin. Koettu etu tämä malli on välilehtiä riippumattomuus toisistaan. Mikäli yksi välilehti kaatuu jostain syystä, kaikki muut välilehdet olisi ennallaan. Firefoxilla, yksi välilehti, joka kaatuu olisi keskeytettävä prosessi tuo kaikki muut välilehdet sen kanssa.

Kirjoittamalla merkkejä osoitekenttään Firefox toisi esille sivuhistoriassa jotka sisältävät kirjoitetun tekstin. Tämä voi olla erittäin hyödyllinen, kun etsit sivun, joka sinun 've käynyt, mutta te areena 't täsmälleen varma sen osoite. Chrome lisää tämän toiminnon yrittämällä järkeä mitä syöttämisen. Olisi joko osoittavat sivut, sivustoehdotukset ja jopa hakukyselyehdotukset.

Ratkaiseva tekijä Firefoxissa 'n hyväksi on laaja lisäosa kirjasto, että se on kehittynyt vuosien varrella. Chrome puuttuu lisäosan tukea alkuvaiheessa, joka johtaa meteli siitä monet sen käyttäjät. Google pian lisännyt lisäosa tukea, mutta se ei ole niin kattava kuin Firefoxin 's. Lisäosat löytäisitte Chrome ovat vielä suhteellisen harvat ja olet todennäköisesti löytää toiminnallisuutta haluat Firefox kuin Chromessa.

Yhteenveto:1. Firefox on vanha ja vakaa selain, kun Chrome on melko uusi ja testaamattomia.

2. Chrome on enemmän tilaa tehokas verrattuna Firefox.

3. Firefox yhdistää kaikki välilehdet yhdeksi prosessia Chrome luo prosessi kunkin välilehden.

4. osoitekenttään Chrome käsittelee panos eri miten Firefox tekee.