Ero Android ja MeeGo Android vs MeeGo

MeeGo on toinen alusta, joka seuraa tietä Android. Se on myös avoimen lähdekoodin ja perustuu Linux. Suurin ero Android ja MeeGo on kypsyys; Android pidetään kypsä ohjelmistoa, joka on testattu, kun MeeGo on melko uusi ja ei ole mennyt läpi niin paljon valvontaa ja testausta Android on.

Android luotiin Googlen ja on edelleen tällä hetkellä tukema ohjelmisto jättiläinen. Android nauttii saumaton integrointi kaikkien Google 's palveluja. Toisaalta, MeeGo on tukema yhteisiä ponnisteluja Nokia ja Intel. Aivan äskettäin Nokia on ilmoittanut, että sen älypuhelimet olisi mukana Windows Phone 7; tehokkaasti laskemisesta MeeGo päälle jäätä ja sen tulevaisuuden osalta.

Seurauksena ensimmäisen ero näiden kahden, saat Android paljon enemmän laitteita kuin voit MeeGo. Android on käytössä monissa puhelimen valmistajat kuten HTC, Motorola, Samsung, Sony-Ericsson, ja paljon muuta. Toistaiseksi MeeGo käytetään vain yhteen puhelimeen (Nokia N900) ja kourallinen netbooks. Joten jos olet ostamassa uutta puhelinta, niin Android on ainoa vaihtoehto.

Toinen kiinnostava alue useimmille kuluttajille on hakemusten määrä, että ne voidaan asentaa laitteeseensa. Android on satoja tuhansia sovelluksia Android markkinoilla. Jota tuhannet innostuneita kehittäjiä, todellinen sovellusten määrä kasvaa jatkuvasti päivittäin. Vertailun vuoksi MeeGo doesnt 't on paljon. Vaikka jotkut väittävät, että on olemassa paljon Linux sovelluksia, jotka voidaan helposti käännettävissä MeeGo, ei ole takeita, että kaikki sovellukset toimisi. Nämä sovellukset eivät myöskään optimoitu pienemmän näytön kokoa että Meego olisi toimivat.Kuten jo edellä todettiin, tulevaisuus MeeGo on varsin kyseenalainen, eikä olisi mitään järkeä odottaa sitä. Vaikka Nokia työntää sen kehitys on vielä kysymys siitä kehittäjät parven alustan. Android on jo onnistunut käyttöjärjestelmä, joka on osoittautunut vuonna älypuhelimet ja jopa tabletin laitteissa. Ei ole mitään viitteitä siitä, että Android menettää höyryä kehitys jatkuu nopeana.

Yhteenveto:

1. Android on kypsä käyttöjärjestelmä, kun MeeGo on vielä alkuvaiheessa.
2. Android on tukena Google kun MeeGo takana on Intelin ja Nokian.
3. Android on enemmän laitteita kuin MeeGo.