Ero JMeter ja HienosäätöJMeter vs Hienosäätö

JMeter ja Hienosäätö ovat kaksi eri suorituskyvyn testaus työkaluja. Suorituskyky testaus välineet ovat välineitä ohjelmiston alalla, jonka eri tyyppisiä sovelluksia käytetään ohjelmistossa testataan. Suorituskykyä näiden sovellusten testataan lisäämällä kuormitusta niitä ja tarkistaa ylärajaa, johon asti he voivat työskennellä tehokkaasti ja tehokkaasti.

JMeter
JMeter on väline, jota käytetään testaamaan ja analysoimaan kuormitusta asiakkaan ja palvelimen sovellukset. Se on Java-työkalu. JMeter kehitettiin Apache Software Foundation, Jakarta, tai Apache JMeter lyhyitä. Se on avoimen lähdekoodin ohjelmisto mitata suorituskykyä ja testata funktionaalinen käyttäytyminen. Aluksi tämä työkalu on kehitetty analysoimaan web-sovelluksia, mutta tällä hetkellä on venytetty muita toimintoja.
JMeter voi ajaa sen kokeita eri alustoilla staattista ja dynaamista Java esineitä, FTP-palvelimia, tiedostoja, servletit, SOAP, tietokannat ja kyselyt, Pearl skriptit, HTTP, POP3, ja paljon muuta.

Hienosäätö
Hienosäätö on automatisoitu interaktiivinen työkalu, jota käytetään testatakseen sovelluksen. Tämä testaus työkalua kehitetään Mercury Interactive tukea määritettäessä käyttäytymistä palvelimen ja verkon sovellusten kuormitettuna normaalia, stressi, ja pitkäaikainen testaus. Hienosäätö suorituskyvyn testaus työkalu on myöhemmin haltuunsa Hewlett-Packard marraskuussa 2006. Elohopea on tuotemerkin arvo, kun tulee testauksen työkaluja.
Hienosäätö koostuu erilaisia ​​työkaluja, kuten:

Virtual User Generaattori tai VuGen
Controller
analyysiHienosäätö tukee eri käyttöympäristöissä, tietokannat, ja alustat Web Service, J2EE, .net, ERP / CRM-sovelluksia Oracle, SAP, PeopleSoft ja Siebel, streaming ja langattomat välineet.
Se on laaja työkalu, joka voi tunnistaa useimmat vikoja. Se kerää komponenttien ja järjestelmien taso suoritustiedot kautta tyhjentävä joukko diagnostisia ja valvontalaitteiden.
Hienosäätö esittelee sinulle tarkkaa tietoa end-to-end järjestelmän suorituskykyä. Se auttaa luomaan että päivitettyjä versioita sovellukset ovat par kanssa määritellyt vaatimukset suorituskyvyn ja kitkee suorituskykyä esteitä.

Yhteenveto:

1. JMeter on vapaa, kun Hienosäätö on kallista.
2. JMeter lisenssejä asennuksesta kun Hienosäätö lupa perustuu määrän virtuaalisia käyttäjiä.
3. JMeter on rajoittamaton kuormituksen tuotantokapasiteetin samalla LoadRunner on rajallinen kuorman tuotantokapasiteetin.
4. JMeter on teknisesti vähemmän taitavia kun Hienosäätö on erittäin kehittynyt ja monimutkainen.