Ero MSN Messenger ja Windows Live MessengerMSN Messenger vs. Windows Live Messenger

MSN Messenger on Microsoftin 's messenger sovellus, joka sisältyy Microsoft Network' s luettelo palveluista sekä Hotmail. Jo yli vuosikymmenen ajan, MSN Messenger on täyttänyt tämän roolin hienosti. Tämä on vasta Microsoft päättänyt nimetä MSN, ja mennä nimellä Windows Live vuoden 2005 lopulla MSN Messenger sitten korvattiin uudella viestinkirjoitusikkunan nimeltään Windows Live Messenger.

Windows Live Messenger 's kehittäminen on edelleen käynnissä tähän päivään. MSN Messenger, toisaalta, oli sen viimeinen versio vuonna 2005, ja ei ole päivitetty lähtien. Tästä huolimatta jotkut ihmiset vielä mieluummin käyttää MSN Messenger Windowsin sijaan live Messenger. Tämä johtuu siitä, MSN Messenger tarjoaa yksinkertaisemman ja puhtaamman ilmeen verrattuna Windows live Messenger. Ihmiset, jotka käyttävät palvelua puhtaasti messaging ovat usein niitä, jotka mieluummin MSN Messenger, koska ne eivät tarvitse tai välitä uusista ominaisuuksista käytettävissä Windows live Messenger.

Windows Live Messenger on jo kypsä sovellus, se lisää merkittäviä ominaisuuksia, jotka eivät ole käytettävissä MSN Messenger. Tämä kuuluu integrointi muihin ympäristöihin lisäksi PC. On client Symbian S60 matkapuhelimiin, sekä integroitu Windows Live Messenger Microsoft 's pelikonsoli, Xbox.

Valitsemalla välillä MSN Messenger ja Windows Live Messenger pitäisi olla melko helppo useimmille käyttäjille, koska se 's pohjimmiltaan kompromissi yksinkertaisuus ja ominaisuuksia. Vaikka voit silti käyttää joitakin versioita MSN Messenger käyttäjät kehotetaan päivittämään Windows Live Messenger kuten Microsoft ei enää tue MSN Messenger. Ennemmin tai myöhemmin, MSN Messenger eivät toimi, koska muutokset parantaa Windows live Messenger murtaa yhteensopivuus MSN Messenger. joudut myös ajaa MSN Messenger yhteensopivuustilassa käytettäessä uudempia versioita Windows, kuten Vista ja Windows 7. Tämä ei ole ongelma Windows live Messenger, kuten Microsoft varmisti, että se 's optimoitu toimimaan kunnolla.

Yhteenveto:1. MSN Messenger oli alkuperäinen nimi Microsoft 's messaging sovellus, joka korvattiin myöhemmin Windows Live Messenger.

2. MSN Messenger versiot pysähtyi vuonna 2005, kun taas Windows Live Messenger on saatavilla tähän päivään.

3. MSN Messenger esittelee paljon yksinkertaisempi käyttöliittymä kuin Windows Live Messenger.

4. Windows Live Messenger on integroitu Xbox ja S60-puhelimissa, kun taas MSN Messenger ei ole.